Hayır paran varsa AMD paran yoksa da AMD. Ve konu sahibi ekran kartı olarak soruyor işlemci değil.
Ekran kartında net NVIDIA. Sadece RTX bile beni tavlamaya yetti.
Ekran kartında evet de işlemcide değil işte. Param varsa da Ryzen alırım param yoksa da. Ryzen 9 3950X'in, 3900X'in rakibini bana gösterir misin?Ekran kartında da dediğim geçerli param varsa oraya yanlış yazmışım her türlü NVIDIA tercih ederim.
Hadi bütün tartışma konularına buna benzer yazılar yazalım. Amaçsız bir şekilde.Hadi din, siyaset ve marka ile alakalı konu açıp insanları kapıştıralım. Onlar kapışırken çekirdek kola alıp onları izleyelim. Arada biraz da közleyelim konu uzasın.
Evet çünkü bunları yazanlar gerçekleri söylüyor. Söylettirmeyelim moderatör gelsin ban atsın, atmadan öncede bildirelim kesin ban olsun. Ne dersiniz?Hadi bütün tartışma konularına buna benzer yazılar yazalım. Amaçsız bir şekilde.
Ekran kartında evet de işlemcide değil işte. Param varsa da Ryzen alırım param yoksa da. Ryzen 9 3950X'in, 3900X'in rakibini bana gösterir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.