AMD neden mi kalitesiz?

Siz hangi üreticiyi tercih edersiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    135
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
NVIDIA GTX970'de hatalıydı fakat başka bir sorunuda yoktu bak AMD'ye muhtemelen bu sitedeki insanların %80'ninden daha çok AMD GPU kullanmışımdır. Ben kimsenin fanboyluğunu yapmam hatta R9 390X'in performansıyla övünmüşlüğüm dahi vardır. Fakat hâlâ daha Ultra'da belki 2 sene gideri olan kartın garantisi bittikten sonra çöp olmasını sağlayan firma sırf garantisi bitti diye mi sorunsuz oluyor? Bir değil iki değil kullanıcıların %20'sinde öyle veya böyle bu tip sorunlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
O açıkların hepsinden haberim vardı zaten, performans kaybının olmadığından da söz etmedim zaten, altını çizerek ciddi oranda yansımadığını belirttim. O raporu da sırf seni ve senin gibileri ikna etmek için geçmiş kaynak taraması yapacak halim yok şu an, sabahın 5'inde yatağımda yatıyorum şu an. Eğer gerçekten çok meraklıysan git kendin searchle Google amcayı, mutlaka bulursun ki bunu yapacağından bile şüpheliyim.
Ortaya bir iddia atıyorsan kaynağınıda atmak zorundasın atmıyorsan ceza yiyince gelip buralara konu açmayacaksın. Şimdi seni raporluyorum kaynaksız bilgiden dolayı. Gerekli takibide yapacağımdan emin olabilirsin öyle işkembeden sallayıp kaçmakla olmuyor. Ha bu arada Intel’in yamalarla ne kadar performans kaybettiğini bilmeden çok az bir performans kaybetti demek yine bilgi sahibi olmadan işkembeden sallamanı doğruluyor.

Ortaya bir iddia atıyorsan kaynağınıda atmak zorundasın atmıyorsan ceza yiyince gelip buralara konu açmayacaksın. Şimdi seni raporluyorum kaynaksız bilgiden dolayı. Gerekli takibide yapacağımdan emin olabilirsin öyle işkembeden sallayıp kaçmakla olmuyor. Ha bu arada Intel’in yamalarla ne kadar performans kaybettiğini bilmeden çok az bir performans kaybetti demek yine bilgi sahibi olmadan işkembeden sallamanı doğruluyor.

Ne yaparsan yap, umrumda değil, ben sırf senin gibi biri için yorgunluktan bitap düştüğüm bir saatte gidip de neden internet üzerinden kaynağını bulma çabasına gireyim ki? Birkaç ay önce erişim sağladığım Amerikan tabanlı ulusal bir kaynak araştırma enstitüsü raporlarından biriydi, eğer neymiş bu acaba diyorsan. Çok meraklıysan git, kendin araştır detaylarını, önceki mesajımda da tam olarak söylediğim durum gerçekleşti zaten, gidip yapacağından da şüpheliyim dedim, doğru çıktı. Açıklardaki yamalar senin için büyük bir performans kaybı olabilir, benim için ciddi değildi, bu tamamen göreceli bir kavram. Bu arada yazdığım yazı niye bu kadar zoruna gitti? Hemen savunmaya geçip, saldırgan tutumlar sergilemeye başladın, söylediklerime bu kadar alınganlık yapıp bu kadar takıyorsan yaşın baya bir küçük herhalde. Gerçekler acıdır, maalesef. Görüyorsun konuyu açan arkadaş ne tür zorluk ve sorunlarla boğuşmuş, sırf konu olsun diye mi açtı sence bunu? Ben de durumun gerçekliği hakkında mantıklı açıklamalarda bulundum, işine gelmiyorsa da beni ilgilendirmez.

Son düzenleme:
Mesajları okumadım pek açıkçası ama, sabaha kadar tam olarak tartıştığınız şey nedir?
@QuantumQT @Because Im Batman @Jonathan North

Belli bir markanın ürünlerini uzun yıllar boyunca kullanıp, tamamiyle firma kaynaklı teknik sorunlarla boğuşan mağdur kullanıcının sorunlarının birkaç tane çoluk çocuk tarafından dikkate alınmadığı, gittikçe gereksiz anlamsızlaşıp uzayan bir konu. İstersen kendini yorma hiç, boşver değmez.

Son düzenleme:
AMD.
tas-firin-ustasi-ali-usta.jpg

Her halde herkes kasasını fansız falan kullanıyor... Bir ben mi ciddi bir şekilde ısınma sorunu yaşamıyorum? R9 380 Sapphire 4GB arka plakalı modeli var, fanlar ekran kartını zorlamadığım zaman çalışmıyor, çalışınca da ses falan yapmıyor. En yüksek gördüğüm sıcaklık 79 derece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı