AMD niye WHQL sürücü yayınlamıyor?

alperenht

Decapat
Katılım
30 Aralık 2021
Mesajlar
617
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
22.8.1 sürümü çıktı beta Marvel's Spider-Man desteği var. Oyunu oynayacağım diye indirdim ama fena drop yemeye başladı PC. Hemen 22.6.1 geri geçtim WHQL Driver'a çok güzel çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok. Bu driverdan önce 22.7.1 çıkmıştı onu da denemiştim onda da belli kısımlarda drop yiyordum o da WHQL değildi. Sıkıntının bende olduğunu değil, sürücüler beta olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ne zaman WHQL driver çıkartacaklar son driverları da katıp? Spider-Man oynamak istiyorum ama driverı indiremiyorum :D Niye AMD WHQL driver yayınlamıyor?

Spider-Man için ne zaman yayınlar?
Not: RX 6500 XT kullanıyorum.
 
Bende aynı şekilde Beta'da sıkıntı yaşamıştım. Beta, Amd kanadında ne anlama geliyor bilmiyorum ama bizim bilgimizle Beta, devamlı güncellenip, WHQL stabil sürücü olacağı anlamına gelir. Ama Amd, Beta'ya nedense güncelleme yapmamayı tercih ediyor. Beta kullandığım için üst üste mavi ekran yemiştim 1 hafta önce. Sonra sürücüyü ışık hızıyla silip WHQL sürücüyü kurdum rahatladım.
 
Bende aynı şekilde Beta'da sıkıntı yaşamıştım. Beta, AMD kanadında ne anlama geliyor bilmiyorum ama bizim bilgimizle beta, devamlı güncellenip, WHQL stabil sürücü olacağı anlamına gelir. Ama AMD, Beta'ya nedense güncelleme yapmamayı tercih ediyor. Beta kullandığım için üst üste mavi ekran yemiştim 1 hafta önce. Sonra sürücüyü ışık hızıyla silip WHQL sürücüyü kurdum rahatladım.

NVIDIA dün anında Spider-Man destekli WHQL sürücü çıkardı. WHQL sürücülü gelmesse Spider-Man desteği çok saçma olur oynayamam yani sürücüyü indirdiğim gibi droptan hiçbir şey yapamadım. İnşallah gelir sürücü.
 

Geri
Yukarı