AMD Oyun Kampanyası Tekrar Başladı

SERKNX

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2014
Mesajlar
125
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
AMD Oyun Kampanyası Tekrar Başladı

Belirli aralıklarla işlemci ve ekran kartı modelleri ile birlikte oyun hediyesi kampanyası yapan AMD, Raise the Game adını verdiği kampanyaların yenisini başlattı. Yeni kampanya oldukça geniş bir ürün kataloğuna sahip.

Kampanya dahilinde bulunan AMD yongalarından satın aldığınızda, Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint, The Outer Worlds, ve Borderlands 3 oyunları hediye edilecek.

Yeni kampanyada Ekran kartı ürünlerinde Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint ve Borderlands 3 oyunları yer alırken, işlemci ürünlerinde ise The Outer Worlds, ve Borderlands 3 oyunları bulunuyor. Ayrıca oyun içinde de özel öğeler olacak deniliyor.

Aldığınız AMD ürününe göre bu oyunlardan bir tanesini seçebiliyor veya ikisini de alabiliyorsunuz, 2 oyun AMD Ryzen 9 3000 Serisi ve AMD Ryzen 7 3800X için geçerlidir. Ayrıca her üründe 3 aylık Xbox Game Pass aboneliği de hediye olarak sunuluyor. AMD Ryzen 5 2000 Serisi, AMD Ryzen 5 3600, AMD Ryzen 5 3400G ve APU ürünlerinde ise oyun hediyesi olmadığı, sadece 3 aylık Xbox Game Pass aboneliğinin hediye olarak sunulduğu görülüyor.

AMD Ryzen 7 2700, AMD 2700X, AMD Ryzen 5 3600X, AMD Ryzen 7 3700X, ürünleri ile oyunlardan bir tanesini seçebiliyor, ayrıca her üründe 3 aylık Xbox Game Pass aboneliği de hediye olarak sunuluyor.

Ekran kartı tarafında ise Radeon RX 560, Radeon VII ile Radeon RX Vega serilerinde oyun hediyesi olmaadığı, sadece 3 aylık Xbox Game Pass aboneliğinin hediye olarak sunulduğu görülüyor.

AMD Radeon RX 5700 XT, AMD Radeon RX 5700, AMD Radeon RX 5500, AMD Radeon RX 5500M, AMD Radeon RX 590, AMD Radeon RX 580, AMD Radeon RX 570 ürünleri ile oyunlardan bir tanesini seçilebiliyor, ve yine 3 aylık Xbox Game Pass aboneliği de hediye olarak sunuluyor.

Ürünler yalnızca Katılımcı perakendeci sitelerden 30 Eylül 2019 - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan uygun alımlar için geçerlidir. Kupon kodlarını ürünü aldığınız katılımcı sitelerden talep etmeniz gerekmektedir. Kupon kodu 30 Ocak 2020'ye kadar kullanılmalıdır.

AMD ürünlerini almadan önce alacağınız site ile iletişime geçip, kampanyaya katılımları olup olmadığını sormanız tavsiye edilir. Gerekli bilgilere alttaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Kupon kodunuzu kullanmak için amdrewards.com adresini ziyaret edin .

 
Son düzenleme:
2 gün önce hepsi burada üzerinden RX570 almıştım kampanya dahilinde ki ürünler içerisinde fakat nereden ne yapmam gerektiğini anlayamadım. :D
Hepsiburada ile iletişime geçip kampanya ile ilgili bilgi alın, gerekir ise verdiğim linki kendilerine iletin, aldığım ürün içinde geçerliymiş deyin, istediğiniz oyunun kodunu talep edin. Kupon kodunuzu kullanmak için amdrewards.com adresini ziyaret edin. Not: Ekran kartı marka şartı var mı bilemiyorum, ama hepsiburadada msı ekran kartlarında oyun hediyesi belirtilmiş.
 
Türkiye'de katılan yok mu buna? İşlemciyi qp'den aldım, geçen de RTX'i amazon TR'den alıp yine yararlanamamıştım :D :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı