Amd Phoneom II x6 1055t Sistem Ne Kadar Eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortalama ne kadar verebilirsiniz? Bir de benim babam subay da şuan denetlemede. O yüzden musait olunca ancak arayabilir sizi yani sizin numara vermeniz lazım ben babamla konuştuktan sonra sizden facebook üzerinden isterim numaranızı uygun olur mu sizin için?

Ortalama ne kadar verebilirsiniz? Bir de benim babam subay da şuan denetlemede. O yüzden musait olunca ancak arayabilir sizi yani sizin numara vermeniz lazım ben babamla konuştuktan sonra sizden facebook üzerinden isterim numaranızı uygun olur mu sizin için?

Benim için uygun olur fakat burada numaramı vermek forum kuralları için uygun mu? Bilmiyorum bu yüzden facebook adresimi veriyim . Eray Eker | Facebook forum kurallarını ihlal ettiysem özür dilerim... Anlayış gösterirseniz sevinirim.

Benim için uygun olur fakat burada numaramı vermek forum kuralları için uygun mu? Bilmiyorum bu yüzden facebook adresimi veriyim . Eray Eker | Facebook forum kurallarını ihlal ettiysem özür dilerim... Anlayış gösterirseniz sevinirim.

Bir fikrim yok kurallara uygun olup olmadığı ile alakalı size arkadaşlık isteği yollayacağım ismim Cengiz Çelik , birde verebileceğiniz rakam nedir birazdan babamı arayacağım müsaitse konuşacağım fakat sizin bana bir fiyat söylemeniz lazım. ( Normalde benim söylemem lazım fakat... :rolleyes: )
Herhalde konuya gelen cevaplar doğrultusunda bir fiyat söylersiniz.:like:

Beyler Eray abi ile 470 TL 'ye anlaştık. Monitör ve 1 tane 120 mm CM fan vereceğim sizce uygun mudur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı