AMD pişmanlıktır - Ryzen 5 3600 ve RX 5700XT Nitro+

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ön yargılı insanları hiç sevmem, açıkcası ben de AMD'ye geçmek istemiyordum geçtim, Intel'e boşuna para bastığımı anladım sadece, önce testlerini yap sonra suçlarsın birilerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş AMD şikayetlerini görüp bana denk gelmez diyerek almış, bir sorun çıkınca çamuru atacağı yeri hazırlamış. Bir belirti bile yok yahu, direkt AMD 😂

5700 XT sistem alacağım, şu konular beni tedirgin ediyor ya. Belki de sorun ekran kartından değildir ama...

Desteklediğimiz firmanın arkasında durmayacaksak neden onun ürünlerini alalım? NVIDIA kullananlarda da pek fark yok gerçi.
Desteklediğin firma mı? Hayırdır AMD alanlara şirketten hisse mi veriyorlar? Bütçene uygun markayı alır geçersin desteklediğin marka ne?

Oynadığın oyunlar neler? AMD kullananlar yine doluşmuş. Suçu AMD'ye atsa ne olacak Intel'e atsa ne olacak?
Hocam, kimse test etmeden bir markaya suç atamaz, eğer suçu atarsan insanlar o marka'dan tedirgin olur, bunları anlamanız lazım değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteklediğimiz firmanın arkasında durmayacaksak neden onun ürünlerini alalım? NVIDIA kullananlarda da pek fark yok gerçi.
Firmayı desteklemeye de gerek yok ki, birazcık objektiflik sadece. Benzer konu Intel + Nvidia sistem hakkında açılsa yine cevaplarımızın bu şekilde olması gerek. Tek sorun olunca da direkt "AMD/Intel çöp abi yeaaaa" dememek gerek. Hele ki çözülebilir sorunlarsa, ki çözülebilir duruyor bu arkadaşın sorunu.

Desteklediğin firma mı? Hayırdır AMD alanlara şirketten hisse mi veriyorlar? Bütçene uygun markayı alır geçersin desteklediğin marka ne?
Desteklediğim firma, evet? Bir sorun mu var? Bütçe ile sıkıntın yoksa işini görecek, sevdiğin firmanın ürününü alırsın. Bütçem AMD'ye oturuyordu, AMD'den yana aldım ve memnunum. NVIDIA orta bütçeye daha iyi ürün çıkarsaydı NVIDIA alırdım. NVIDIA'dan nefret ede ede NVIDIA alan var mı? Kimi seviyorsan, kim işini görüyorsa onu alırsın, onu alarak o firmayı desteklemiş olursun.

Aldığın ürüne kendin daha güvenmiyorken millete tavsiye etmek saçma olur. Asıl siz hayırdır? Atladınız hemen.
Firmayı desteklemeye de gerek yok ki, birazcık objektiflik sadece. Benzer konu Intel + Nvidia sistem hakkında açılsa yine cevaplarımızın bu şekilde olması gerek. Tek sorun olunca da direkt "AMD/Intel çöp abi yeaaaa" dememek gerek. Hele ki çözülebilir sorunlarsa, ki çözülebilir duruyor bu arkadaşın sorunu.
Demek istediğim bu.

Valla 2010 dan beri 2 model laptopum dışında 3 farklı AMD sistem kullandım. Birini 10 yıldır kullanıyorum. Geçen kapanma sorunu yazmıştım. Hdd yerine SSD aldım onu da aştım. Phenom 2 955 le paşalar gibi çalışıyor. İnsanlar pc yi alıyor Driverbooster vs vs. Programlarla driver yüklüyor. Sonuç hüsran. Tavsiyem yeni sistemlerde en az 480 GB SSD alıp. Hdd sadece depo olsun. Oyun vs sonra takılır denir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı