AMD R3 3200G sistem Ark Survival Evolved oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

oyuncu1233

Hectopat
Daha fazla  
RAM
T force 3000mhz
Ekran kartı
Vega 8
İşlemci
Amd r3 3200g
AMD R3 3200G 8 GB RAM tek kanal sistemim var Ark Survival Evolved oynatır mı internette baktığım benchmarklarda Dual channel kullanıyorlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orada belirttim interrnetten benchmarklarra baktığımı ama orada Dual channel RAM kullanıldığını.

Oyun şu an Steam üzerinde ücretsiz. İndirip, gerekirse görüntü kalitesinden taviz vererek test et ve tadını çıkart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun ücretsiz olduğundan haberin olmayabilir diye yazmıştım. Yani kotasız internetin varsa acıma indir. Dünyanın parası ödeniyor sağlayıcılara, indir en kötü siler geçersin. Yada sisteminde durur yarın öbür gün bir imkan geçer eline sistemine bir upgrade yaparsın.
Yani bir 8 Gb bellek daha dünyayı kurtarmayacaktır o veya bu şekilde oynatacaktır. Yukarıda videoda oyun ayarları baya kısılmış sanırm ve görüntü insanı baya rahatsız edecek düzeyde ama kendi ayarlarınla, oynayışına engel olmayacak şekilde belki bir ayar yakalarsın.

Oyunun ücretsiz olduğundan haberin olmayabilir diye yazmıştım. Yani kotasız internetin varsa acıma indir. Dünyanın parası ödeniyor sağlayıcılara, indir en kötü siler geçersin. Yada sisteminde durur yarın öbür gün bir imkan geçer eline sistemine bir upgrade yaparsın.
Yani bir 8 Gb bellek daha dünyayı kurtarmayacaktır o veya bu şekilde oynatacaktır. Yukarıda videoda oyun ayarları baya kısılmış sanırm ve görüntü insanı baya rahatsız edecek düzeyde ama kendi ayarlarınla, oynayışına engel olmayacak şekilde belki bir ayar yakalarsın.
Peki teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı