AMD R5 7500F - RTX 4070 Super sistem alınır mı?

trankobuskas53

Yoctopat
Daha fazla  

Arkadaşlar sistem bu SSD 1TB yapacağım RAM16x2 olacak bir de sıvı soğutma ekleteceğim 50,000 civarında bir tutarı olacak sizce mantıklı mı?
Yardımcı olursanız sevinirim Rize de yaşıyorum kargoyla sipariş vermek güven vermiyor mağazadan teslim alacağım

Arkadaşlar sistem bu SSD 1TB yapacağım RAM16x2 olacak bir de sıvı soğutma ekleteceğim 50,000 civarında bir tutarı olacak sizce mantıklı mı?
Yardımcı olursanız sevinirim Rize de yaşıyorum kargoyla sipariş vermek güven vermiyor mağazadan teslim alacağım
Neden kendiniz toplamiyorsunuz? Bence daha iyisi toplanır bu bütceye.

Ben de aynı kasaya bakıyorum. RAM ekletmiyor. Ayrı eklemek istersen 3bin küsur ama diğer sitelerde 2 binlere çok rahat bulunuyor haberin olsun. Kesinlikle SSD takviyesi yapacağım bende,
Sıvı soğutucudan emin değilim(kendi açımdan eklemeyi şu anlık düşünmüyorum)
Birisi daha iyi fiyatlara bulabileceğimizi yazmış ama sadece ekran kartı 30bine satılıyor. Bence gayet uygun bir sistem.
İndirim ihtimali olur mu onu bende merak ediyorum kasım'da indirim yapıyolar ya genelde.

şimdi bikaç şey daha okudum anakartın B650M-R eklenmesini önermişler ve işlemcinin ısınan bir işlemci olduğu için kule tipi soğutuculardan bahsetmişler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı