AMD R7 240 ve Intel Q6600 Sistem Rainbow Six Siege Düşük FPS Sorunu

Perspective

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün Rainbow'u aldım, bugün de yükledim ancak oyunu açtığımda sinematikte bile en fazla 15 FPS alıyorum.

• Ekran kartım: AMD R7 240
  • İşlemcim: Intel Core 2 Quad 6600

Birçok şeyi denedim, driveri sildim ve geri yükledim. My Games'deki dosyayı değiştirdim.
Bakım için bir post vardı, onu da yaptım. Sizce sorunun kaynağı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız üst seviye bir ekran kartı değil fakat bu fps değerleri düşük. Driverlerin tam olduğuna ve sıcaklık değerlerinize bakınız.Psu kaç w?

Aynı ekran kartı ve işlemciyi kullanıyoruz. cinebench r15.0 kurup test edermisin opengl ve cpu yu.
Cinebench r15.0'da test ettim sonuçlarda şöyle:
  • Opengl = 38.99 fps
  • CPU = 233 CB
Ekran kartınız üst seviye bir ekran kartı değil fakat bu fps değerleri düşük. Driverlerin tam olduğuna ve sıcaklık değerlerinize bakınız.Psu kaç w?
Cinebench testini yaparken sıcaklık değerlerine de baktım onun da sonuçları burada:
1.png

Opengl testini yaparken ısı değerlerini çekmedim zaten cpu'daki kadar da artmamıştı.

Cinebench r15.0'da test ettim sonuçlarda şöyle:
  • Opengl = 38.99 fps
  • CPU = 233 CB

Cinebench testini yaparken sıcaklık değerlerine de baktım onun da sonuçları burada:Eki Görüntüle 315271
Opengl testini yaparken ısı değerlerini çekmedim zaten cpu'daki kadar da artmamıştı.
Sıcaklık değerleri normal gibi fakat bende r7 240 kullandım 30 50 fps arası oynuyordum çok ilginç msı afterburner kullanarak % kaç kullandığını gösterebilirmisiniz?

Sıcaklık değerleri normal gibi fakat bende r7 240 kullandım 30 50 fps arası oynuyordum çok ilginç msı afterburner kullanarak % kaç kullandığını gösterebilirmisiniz?
Bu oyuna girmeden ki hali:
ayrıca şu 800/920 olan yer çoğu zaman 300/300 oluyor.
3.png

Buda oyunun benchmarkı bittikten sonraki hali:
4.png

Rainbow Six Siege'in benchmarkını yaptıktan sonra gözüme birşey çarptı "min: 6 avg:9 max:62" yazıyordu ayrıca afterburnera bakıncada çok inişli çıkışlı olduğunu gördüm bellek kullanımı hep 69-0 oluyor

Afterburneri ve ekran kartı sürücüsünü kaldırın.. Bunu kurup tekrar deneyin. Arkadaşın dediği gibi 30-40fps alabiliyor olman lazım cinebench sonucun benimle aynı.
Adrenalin Edition 18.5.1 bunu alın. windows 7 64bit için.

Afterburneri ve ekran kartı sürücüsünü kaldırın.. Bunu kurup tekrar deneyin. Arkadaşın dediği gibi 30-40fps alabiliyor olman lazım cinebench sonucun benimle aynı.
Adrenalin Edition 18.5.1 bunu alın. windows 7 64bit için.

Yaptım ama yine olmadı öncelik falan atadım windowstan yine olmadı abi bir kişi şu sorunun cevabını bilen?

Bence Windows 10 a kur. Çünkü directx sürümü çok şey farkettiriyor. Belki bu yüzden olabilir
Oyunun gereksinimlerinde Windows 7 yazıyor ki windows 7 de olan arkadaşlarım rahatlıkla oynuyor ayrıca bir şey soracağım bu konunun daha fazla insan görmesi için bir daha açabilir miyim konuyu acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı