AMD R7 370 Siyah Ekran Sorunu

Kanazuchi

Decapat
AMD R7 370 Ekran Kartım var, Apex Legends'e girdiğimde koyu gri ekran, önünde açık gri çizgiler oldu bilgisayarı tekrardan başlattığımda siyah ekran problemiyle karşılaştım, 2-3 kere arka arkaya karşılatım. DDU ile driveri silip yüklesem de düzelmiyor format atmam lazım. bunun çözümü nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar. Ben şu an bilgisayarıma format attım ve bilgisayar formattan sonraki ilk açılışında normal bir şekilde açıldı, fakat bir 5 dakika bekledikten sonra tekrardan siyah ekran sorunu almaya başladım ve tekrar format attım aynı problemle tekrar karşılaştım oyunlarla alakalı olduğunu sanmıyorum, Bilgisayarı sanal ekran kartıyla çalıştırıyorum ve hala sorunu bulmuş değilim. Ekran kartı sürücüsünü silip internet üzerinden yüklemeye çalıştığımda ekran kartını algıladığı gibi siyah ekran oluyor. Ekran kartı modeli Asus r7 370.

Son düzenleme:
Malesef garantisi yok. Sence ne yapmamı tavsiye edersin yeni ekran kartı alırsam amd ye bulaşmayı düşünmüyorum. :D
VRAM frekansini dusurebilirsin. Ekran kartina VBIOS kurabilrsen kur freakansin dusuk olmasina dikkat et.
Biraz arastirirsan eger bir suru BIOS oldugunu goreceksin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı