AMD Radeon 18.12.3 Güncelleme Hatası

CratoSoldier

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2018
Mesajlar
270
Çözümler
1
Resimde görüldüğü gibi 18.12.3 sürümü yüklüyken 18.12.2 sürümünü yeni olarak gösterip güncellememi istiyor. 18.12.2 sürümünü yükledikten sonra tekrar 18.12.3 yeni güncelleme var şeklinde bildirim geliyor. Bu işlemi 3 defa yaptım ve bu döngü beni rahatsız etmeye başladı. Bug mu bu?

amd.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende AMD Settings yazılımını kendi sitesinden kuramıyorum. Kısmi olarak yüklendi diyor ve hata kayıtlarında tüm sürücüler yüklenmiş ancak AMD Settings "Could not find path" sebebiyle yüklenemediğini belirtiyor ve bilgisayarı yeniden başlatana kadar AMD Settings kayboluyor. Yeniden başlattığımda ise bir daha güncelleme yapamıyorum. Güncelleme bölümü dahil bir çok özelliği kayboluyor. Bunların hepsi bir yana garip bir şekilde gezginler sitesinden yüklüyorum ve başarılı oluyor.
 
Hocam bu hata her ekran kartında mevcut. Laptop'umdaki AMD sürücüsüde aynı hatayı veriyor. AMD'ye gerekli geri bildirimi yaptım. Düzeltirler büyük ihtimal.
 
Bahsedilen döngü AMD'nin daha önceki sürümlerinde de vardı. Siz rakam olarak en yüksek olanı yüklerseniz, en günceline sahip olmuş olursunuz. Hatayı ise pek fazla takmayın. AMD kullanan ve güncelleme almak isteyen kullanıcıların en çok sorduğu sorulardan biri de bu. Özellikle AMD'nin Facebook sayfasın da bu soru dan çok var. :)
 
Bende güncelleme geldiğinden beri bu nasıl iş diyordum? pc"yi her açışta sürekli eski sürüme yeni deyip duruyor bu kuruluyken 18.12.3 buna yeni diyor 18.12.2 bunu kuruyorsun diğerine yeni diyor şaka gibi:ROFL: artık sıkıntı geldi araştırırken burası çıktı. ne saçma iş düzeltmeleri lazım bunu sürekli bildirim geliyor Windows 10 da :mad:
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı