AMD Radeon 2020 Düşük Performans

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
AMD Radeon 2020 eski sürümlerden daha az performans veriyor. Birçok oyundan soğudum. Resmen oyunculuğumu bir kenara attım. Yok mudur bunun bir çözümü? Bari eski sürümlere dönmeme yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

Sİstem: İşlemci: i3-6006U Ekran kartı: Dahili: Intel HD Graphics 520 Harici: AMD Radeon 530 RAM: 4 GB 2133MHz Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Radeon 2020 eski sürümlerden daha az performans veriyor. Birçok oyundan soğudum. Resmen oyunculuğumu bir kenara attım. Yok mudur bunun bir çözümü? Bari eski sürümlere dönmeme yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

Sİstem: İşlemci: i3-6006U Ekran kartı: Dahili: Intel HD Graphics 520 Harici: AMD Radeon 530 RAM: 4 GB 2133MHz Windows 10
Ya yeni WHQL Sürücü çıkana kadar bekleyin yada DDU programı ile sürücüyü silip eski bir sürümü kurun .
DDU ile alakalı youtube üzerinde birçok video var .

DDU ile eski sürücüyü silip temiz kurulumla yeni sürücüyü kurmanı tavsiye ederim. Eski yeni tüm sürümleri kullandım hiç bir problem yaşamadım. İlla eskiye döneceğim diyorsan yine DDU ile sil önce.
Peki ben eski sürücüyü nereden bulabilirim?

Peki ben eski sürücüyü nereden bulabilirim?
Google'a yazsan çıkıyor zaten:
Eskiye dönmeni ben tavsiye etmiyorum.
DDU ile temiz kurulum yap tekrar en güncel sürümü kur bence. DDU nedir, nasıl kullanılır dersen:

Ben de 2020 geçmiştim ama beraberin de sıkıntılar da baya getirdi ben de DDU ile silip temiz bir kurulum yaptım 19.9.2 yi tekrar kurdum önceden de bunu kullanıyordum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı