Driver kurduğun dosya boyutu ne kadardı?RX 6600 ile 23.9.2'yi yükledikten sonra donma yaşamaya başladım masaüstünde bile. Şimdilik 23.8.2'ye geri döndüm bir sıkıntı yok. RX 6600 ile şu ana kadar hiç driver sorunu yaşamamıştım bu 23.9.1 ve 23.9.2 ile yaşamaya başladım. Açılışı yaptık hayırlı olsun AMD ekran kartı kullananlara.
Driver kurduğun dosya boyutu ne kadardı?
AMD sitesin'de ve sunucularında dün bir karışıklık oldu. Driver indirdiğin zaman boyutu 1.18Gb gözüküyordu insanlar bunu kurdu sorun almaya başladı, Bence şuan sitesine girip ordan indirin hangi kartınız varsa, sonra DDU ile temiz kurulum yapın. Deneyin 5Dk almaz.Dikkat etmedim ama sanırım 625 MB dı.
RX 6600 için şu an en stabil sürücü hangisi. Bilen biri cevaplayabilir mi?
AMD ıcın en stabıl surum 23.5.2'mı herkes o surume gecıyor neden pekı?
AMD Sitesin'de ve sunucularında dün bir karışıklık oldu. Driver indirdiğin zaman boyutu 1.18 GB gözüküyordu insanlar bunu kurdu sorun almaya başladı, bence şu an sitesine girip oradan indirin hangi kartınız varsa, sonra DDU ile temiz kurulum yapın. Deneyin 5dk almaz.
Yeni olarak.
Haydaa. RX 5500 XT kullanıyorum bende 1.18 GB indirdim sürücüyü sonunda da combined yazıyordu hatta bu mesajını görünce hemen bakayım dedim bu sefer de 640 MB olmuş sürücü ve sonunda ki combined silinmiş RDNA yazısı gelmiş. Dediğin gibi düzeltmişler sanırım. Acaba tekrar kurup denesem mi?
Bende tekrar kurup denemeyi düşündüm ama açıkçası üşendim. Bir sonraki sürüme güncellerim büyük ihtimal. Bir sonraki surumde de sıkıntı yaşarsam bir daha sürücü güncellemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.