AMD Radeon 23.9.2 sürücüsü yayınlandı

İlk başta 1.2 GB boyuta sahip "combined" adı altındaki sürücüyü kurmuştum. O sürücüde herhangi bir sorun yaşamadım ama, ne olur ne olmaz diye tekrardan eklenen 625MB boyutlu "RDNA" ismi altındaki sürücüye geçiş yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Kart RX 5500XT.

Bende güncelleme yaptıktan sonra amd radeon softwarede ses sıkıntısı oldu kasadan cızırtı sesi çıktı mouse hareket ettirdigimde cızırtı sesi geliyodu bende eski sürüme döndüm

Bu AMD'nin Allah'ı yok ya! Bir güncellemeyle internet tarayıcısı açıldığında pcnin kitlenmesini nasıl sağladınız? Önceki sürümde de klavyenin tuşları basmıyordu. 🤣 AMD'nin problemli olduğunu duymuştum ama ne kadar problemli olabilir ki diyip almıştım. Daha da Nvidia'dan şaşmam. (RX 6650 XT)

RX 6600 ile 23.9.2'yi yükledikten sonra donma yaşamaya başladım masaüstünde bile. Şimdilik 23.8.2'ye geri döndüm bir sıkıntı yok. RX 6600 ile şu ana kadar hiç driver sorunu yaşamamıştım bu 23.9.1 ve 23.9.2 ile yaşamaya başladım. Açılışı yaptık hayırlı olsun AMD ekran kartı kullananlara.
Bu sorun sadece ben de oluyor sandım o yüzden 9.1 geri döndüm şu an sorun yok.

Ryzen7 5825U laptopumda bende sorun yaşıyorum. Chrome de donanım hızlandırma açıkken pencereyi hareket ettirince ekranda glichlenmeler yaşıyorum. Oyunlarda FPS olması gerektiği gibi. Önerebileceğiniz sürücü var mı?

Yeni sürümmde bende olan Chrome'deki glichlenme düzelmiş donanım ivmelendirici açıkken bir sorun yaşamadım. Ama görev çubuğu hareket ederken aynı glichlenme devam ediyor. Performans konusuna gelecek olursak şu anlık BF4 de bir sorun göremedim. Hatta bir arkadaşın dediği gibi daha akıcı hissettim. Arkadaşın dediği gibi psikolojik de olabilir. :D şu anlık önceki sürümden daha kötü değil.
Pencereyi tutup hızlıca çekince 5 10 saniye donuyor değil mi?

6500 XT ile dün kurdum Alt Tab atınca ekranda hiçbir şey yazmyıor rengi de maviye dönüşüyordu en son ETS 2 oynarken Alt Tab atınca görüntü gitti hata tespit etti bende 23.9.1'e döndüm.

Bu sorun sadece ben de oluyor sandım o yüzden 9.1 geri döndüm şu an sorun yok.

Pencereyi tutup hızlıca çekince 5 10 saniye donuyor değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar gibi ama şu anda düzeldi sadece arada görev çubuğu glichleniyor.

Linki Reddit'ten aldım, Polaris-Vega mimarili kartların linki normalde bu. Şu an sadece bu sayfa açılıyor. Onlara da aynı sürücü geldiğinden sürüm notlarının değişeceğini sanmıyorum.
Hocam bu polaris-vega ayrımı bu sürümden itibaren oldu galiba. Eskiden ben de APU işlemci için.

Öncede polaris-vega linki yoktu galiba. Çünkü 23.9.1'de mesela polaris-vega linki değil, diğerinin yamasının gösteriyor APU işlemci için.

arkadaşlar bu güncellemeyi yapalı 3 gün oldu yaptığım gün chrome opera vb tarayıcılarda sekmelerde takılma oluyordu o günden bu yana bilgisayarım durduk yere oyunlarda kendi kendine reset atıyor işlemcim r5 5500 ekran kartı rx 6600 8gb gta 5 de yüksek ayarlarda işlemci 60 65 derecelerde takılıyor ekran kartıda aynı şekil ne yaptımsa olmadı ekran kartının driverlerini ddu ile kaldırdım eski sürümleri yükledim olmadı acaba işlemci ısınıyordamı oluyor şimdi işlemciyi strest testine sokacam yardımcı olursanız sevinirim.

dostlar o sıradada güncellemeyi yaptığım günü veya ertesi günü hatırlamıyorum pc sabahleyin csgoda bir kere kapandı daha doğrusu yeniden başlattı kendini akşam üstüde arkadaşlarla gta5 de 3-4 saat takılırken oyunun ortasında reset attı aynı şekil lolde orta ayarlarda işlemci 50-55 derece bana göre bu ısı değerleri normal o zamandan bu zamana bilgisayarda oyun oynuyamıyorum bilgisayar reset atmasından dolayı sizlerden ricam r5 5500 işlemci kaç derecede kendini korumaya alıp kapatır bilen varmı acaba?

arkadaşlar amd ryzen master uygulamasından strest testine şuan soktum r5 5500 işlemciyi 75 derecelere çıktı bişey olmadı bilgisayarın kendini resetlemesini düşünüyordum resetlemedi acaba neden dolayı bilgisayarımı resetliyor ne yaptımsa olmadı garantiyemi yollasam bilgisayarı bilemedim her hafta içini açar dikkatlice tozunu alırım daha 1 senelik cihaz

1695507576742.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı