AMD Radeon 25.6.2 sürücüsü yayınlandı

Merhaba atimdag patcher sürücü kaybolmalarını veya BIOS uyumsuzluklarını çözmek için kullanılan bir program... Genelde 2. el mining ekran kartlarında çıkan sorunlarda ya da oyuncular arası saat sınırlamasını kaldırmak için kullanılır. Tavsiyem DDU ile sürücüyü güvenli önyüklemede tamamen kaldırıp daha sonra güvenli moddan çıkmanız ve sürücüyü normal modda tekrar kurmanız, kurduktan sonra atimdag patcher çalıştırın ve yamayı yapın sonra sistemi yeniden başlatın bu FPS kaybına yol açmaz ve WattMan sorunun ya da uyumsuzluk sorununun çözümlerinden birisidir. Denemenizi tavsiye ederim. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

Sorunun düzeldi mi?
Şimdilik bir sorun yaşamıyorum. Teşekkürler.

RX 6750 XT var bende de. Bunun yanında bir de son günlerde çok fazla sürücü kayboluyor mu ne oluyor bende de anlamıyorum. Monitörü kapatıp içeri gidip gelince bilgisayar yeniden başlamış oluyor sonra ilk monitöre(DisplayPort) görüntü gelmiyor diğerinde oluyor(HDMI) ve çok yavaşlamış oluyor. AMD uygulama açılmıyor aşağıdaki hatayı veriyor. Aygıt Yöneticisi'nden önce ekran kartını etkinleştirip sonra AMD sitesinden tekrar driver indirince düzeliyor...

Hocam sorun AMD de değil Windows Update'de. Bende de oluyordu gpedit.msc ile sürücü güncellemeleric Windows Update dışına attım bidahada sürücü bulmuyor. Ama gpedit.msc sadece Windows por sürümü ve yukarısını destekliyor.

Peki sorunun düzelmesinde dediğim işlemler mi işe yaradı? Yoksa başka bir yöntemle mi sorununuz düzeldi. Bunu sormamızın temeli basit. Çözümü ya da alternatif çözümleri keşfetmek ve yaygınlaştırmak.

Hocam biraz giremiyorum kusura bakmayın. AMD'nin en son sürümünü adrenalin 25.6.2 (optional) olanı yükledim. Ama bunu yapmadan önce de Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını etkinleştirmek gerekiyor. Yoksa sürücü kurulurken hata veriyor(yaşayan arkadaşlar olursa). CS2'de olan Alt Tab yapınca FPS'in 260'tan 40-45 FPS arasında düşmesi ve monitörü kapatınca bilgisayarın reset atıp AMD driverının silinmesi geçti. Tekrar olursa sizin yöntemi kaydettim deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı