AMD Radeon 5450 CS:GO Düşük FPS Sorunu

DoodLez

Hectopat
Daha fazla  
Geçen senelerde sizlerin yardımıyla bir PC topladım, bir tek ekran kartı değiştirecek imkanım olmadı.

Mevcut sistemim;
  • Windows 10 home 64 bit
  • İşlemci : Intel Pentium G3258 3.20 GHz (OC ile artırabilirim sıkıntı olmuyor.)
  • Anakart : ASUS H81M-PLUS
  • RAM: 4 GB DDR3
  • Ekran : Sapphire AMD Radeon 5450 DX11
Çoğu oyunda FPS sorunu yaşıyorum (eski oyunlar.) CS:GO FPS sorunu normal mi yoksa darboğaz vs. benzer bir sorun var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.

Yardım edicek yok mu

Ekran kartın yetersiz.Bütçeni söylersen ekran kartı önerebilirim.Bütçen yok ise 4:3 1024x768 çözünürlükte oynamayı dene.
bütçe olarak 200 - 250 TL arası ayırabilirim. Dediğin ayarlarıda deniycem 800x600 oynuyorum normalde.

Ekran kartın oyun için yetersiz, ayarları düşürerek FPS değerini artırabilirsin. Ayrıca sistemini en yakın zamanda yükseltmelisin.

Sistemde eksik olan ekran kartını görüyorum (düşük seviye) öteki parçalar güncel değil mi ?

Msi R7 250 almanı öneririm. Bütçen biraz daha kısıtlıysa R7 240 ancak 50 tl fazla vererek R7 250 ile 10-15 fpslik bir performans farkı görebilirsin.İşlemcin bu kartları beslemek için yeterli.

Bütçemi yükselteceğim dersen işlemcini oc yapıp gtx 750ti alman en mantıklı şey olur bunu da söylemeliyim.

Msi R7 250 almanı öneririm. Bütçen biraz daha kısıtlıysa R7 240 ancak 50 tl fazla vererek R7 250 ile 10-15 fpslik bir performans farkı görebilirsin.İşlemcin bu kartları beslemek için yeterli.

Bütçemi yükselteceğim dersen işlemcini oc yapıp gtx 750ti alman en mantıklı şey olur bunu da söylemeliyim.
evet aklımın bi köşesinde de bu seçenek mevcut. Ayrıyeten r7 240 ile 250 arasında 50 TL fark yok 150 liraya yakın bi fark var. 240 şuan alabilirim cs:go dışında oynıyacağım bf3 olur anca

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı