AMD Radeon Adrenalin 21.9.2 Sürücüsü Çıktı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.934
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Radeon RX 6900 XT

Yeni Radeon Software Adrenalin 21.9.2 sürümü, World War Z: Aftermath ve New World için tam optimizasyonla birlikte geliyor. AMD bugün ekran kartları için Radeon Software Adrenalin sürücüsünün en yeni sürümünü yayınladı. Yeni sürüm World War Z: Aftermath ve Amazon’un New World MMORPG’si için destek sunuyor. Güncel sürücü, bir önceki sürücüye kıyasla Diablo II: Resurrected’de %13’e […]

Devamı: AMD Radeon Adrenalin 21.9.2 Sürücüsü Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Radeon RX 6900 XT

Yeni Radeon Software Adrenalin 21.9.2 sürümü, World War Z: Aftermath ve New world için tam optimizasyonla birlikte geliyor. AMD bugün ekran kartları için Radeon Software Adrenalin sürücüsünün en yeni sürümünü yayınladı. Yeni sürüm World War Z: Aftermath ve Amazon'un New world MMORPG'si için destek sunuyor. Güncel sürücü, bir önceki sürücüye kıyasla Diablo II: Resurrected'de %13'e […]

Devamı: AMD Radeon Adrenalin 21.9.2 Sürücüsü Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ve HD serisi ekran kartı kullanan ben ve HD serisi kartlara driver desteği kalkması.
 
Ve HD serisi ekran kartı kullanan ben ve HD serisi kartlara driver desteği kalkması.
En yeni HD serisi ne zaman üretildi? Kaç sene destek vermelerini bekliyorsunuz? Kronik sorunları olan %80-90'ı çöp ya da en az 1 kez Reball işlemi yemiş kronik HD serisine güncelleme gelse HD serisinin sahip olduğu gücü ne kadar iyileştirebilir AMD sürücüler ile? Yani şuan HD serisi için mevcut en son sürücüde gördüğünüz eksik nedir? Güncellemeleri bu kadar kafanıza takmayın.
 
En yeni HD serisi ne zaman üretildi? Kaç sene destek vermelerini bekliyorsunuz? Kronik sorunları olan %80-90'ı çöp ya da en az 1 kez reball işlemi yemiş HD serisine güncelleme gelse HD serisinin sahip olduğu gücü ne kadar iyileştirebilir AMD sürücüler ile? Yani şu an HD serisi için mevcut en son sürücüde gördüğünüz eksik nedir?

3 5 FPS artış.
 
3 5 FPS artış.
Aynen kanka. 10 sene önce çıkan kart 3-5 FPS arttıracak sürücüler ile :D Dostum güncel kartlar bile bir önceki modellere göre donanım gücü ile 10-15 FPS artış sağlayarak çıkıyor. Kas gücü belli olan karta sürücüler ne yapabilir? Hayal kurma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı