AMD Radeon HD 8750M sürücü yüklerken donuyor

Erencantutar4

Hectopat
Herkese merhaba.
Resimlerde de belirttiğim gibi ekran kartım olan AMD radon HD 8750M i görmüyor. Son sürümü yüklemek istediğimde yüklerinken %90'larda donuyor ve hiçbir şey çalışmıyor.
DDU ile AMD'yi silip son sürümden bir önceki sürümü yüklediğimde ise ekran kartını görmüyor ve hiçbir şey değişmemiş oyunlarda az FPS alamamış oluyorum. Resimdeki gibi 8500/8700m olarak görüyor. Bilgisayar eskiden 5-10 saniye arasında açılırken şimdi 1-2 dakika arasında açılıyor ve bazen bilgisayarı kapatırken mavi ekran veriyor.
(Not: Format attıktan sonra oldu bunlar.

msi afterburner.png

amd catalys.png

aygıt yöneticisi.png

Eski sürümde kalın. Sanırsam ekran kartınızda sorun var. Çünkü görsellerde piksel bozulmaları var.

Eki Görüntüle 1032993

Bu arada Driver Booster kaldırın.
piksel bozulmaları ekran görüntüsü alıp küçülttüğümden dolayı var yoksa bende öyle bir piksel hatası yok ve eski sürümde kalırsam ekran kartım yokmuş gibi olucak

Yazdıklarına göre ekran kartın arızalı olabilir. Sistemde Driver Booster da var ayrıca, bunun da bir etkisi olmuş olabilir. En iyisi bir tekrardan format atıp sürücüleri elle yükle.

Eğer format atmana rağmen sürücüyü hala yükleyemiyorsan aşağıdaki videoya bakarak sürücüyü aygıt yöneticisinden yüklemeyi deneyebilirsin. Fakat bu işlemi yaparsan Adrenaline Software kurulmayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazdıklarına göre ekran kartın arızalı olabilir. Sistemde Driver Booster da var ayrıca, bunun da bir etkisi olmuş olabilir. En iyisi bir tekrar format atıp sürücüleri elle yükle.

Eğer format atmana rağmen sürücüyü hala yükleyemiyorsan aşağıdaki videoya bakarak sürücüyü aygıt yöneticisinden yüklemeyi deneyebilirsin. Fakat bu işlemi yaparsan adrenaline software kurulmayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attigin videoyu acamiyorum ve Driver Booster'in sisteme ne gibi bir zararı varki Driver Booster yüklü değilken de bu sorunu yaşıyordum.

Attigin videoyu acamiyorum.
Linki bu: https://www.youtube.com/watch?v=IhBLqTVxcBM. Kopyalayıp tarayıcıda açarsın.

Driver Booster'in sisteme ne gibi bir zararı var ki? Driver Booster yüklü değilken de bu sorunu yaşıyordum.
Yanlış sürücüler kurarak işletim sistemini bozuyor. Driver Booster yüklü değilken de bu sorunu yaşıyorsan yazımda belirttiğim gibi ekran kartın arızalı olabilir. Aygıt yöneticisinden yükleme yapmayı deneyebilirsin.

Linki bu: https://www.youtube.com/watch?v=IhBLqTVxcBM. Kopyalayıp tarayıcıda açarsın.

Yanlış sürücüler kurarak işletim sistemini bozuyor. Driver Booster yüklü değilken de bu sorunu yaşıyorsan yazımda belirttiğim gibi ekran kartın arızalı olabilir. Aygıt yöneticisinden yükleme yapmayı deneyebilirsin.

Ama ekran kartım arızalı olsa format atmadan önce oveclock bile yapabiliyordum yani yazılımsal olarak düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı