Mayıs ayının sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Fiyat olarak 999$ olması bekleniyor. Aşağıda özellikleri mevcut.
Son düzenleyen: Moderatör:
16GB gelecek onu demek istiyorum.2 ile mi çarpılıyor ciddi olamazsın.Onu bizde biliyoruz herhalde. Vega ile uzaktan yakından alakası yok. Polaris mimarili bir kart ve GDDR5 kullanıyor. Vega kartlar mimari olarak bambaşka ve HBM2 bellek kullanıyor.
![]()
1.000 Dolar satış fiyatı var. KDV hariç 3.600 TL tutuyor şuan ki kurla. Oyun kartı olmadığı için bizi ilgilendirmez bu kart.Oyunları bu kartla yapıyorlar. Bizim için sadece hayal. KDV hariç en az 3000 TL tutar.
Evet VEGA değil bu kart. Polaris 10 tabanlı RX 480'nin CF edilmiş, bellek arttırılmış ve optimize edilmiş hali.Bu Vega değil tahminimce RX580 CF gibi bir karttır.
Oyun kartı değil.1080 Ti'yi geçmesi gerek. O yüzden RX 580 CF olduğunu sanmıyorum. @CJack60
Eskiye destek iyidir. Windows 7 halen en yaygın işletim sistemlerinden.Abi halen daha Windows 7 görüyorum şaka gibi.![]()
580 CF olsa ilk başta 370 Watt güç tüketimi olur.580 CF olduğu belli, Vega olsa 250W olmazdı diye düşünüyorum. VRAM'de koymuşlar yrni imajı vermek için bir de FreeSync 3 uyumlu bu derler herkes yer. AMD yine eski taktiğe refresh atmaya döndü, eski gömleklileri atmak yerine saklamışlar demekki, şimdi tekrar giyecekler. Adam olmayacak bunlar galiba.. Sony ve AMD ne yapsak da kötü hale düşsek diye çabalıyorlar resmen.
Destek vermelerinde ne sorun görüyorsunuz ? Eskiye destek de iyidir.Xp ile Vistaya da destek verilsin o zaman. Böyle şey mi olur? Onlarda eski.
Kardeşim güldürüyorsun.Yeni çıkan oyunlarda, yazılımlarda böyle. Sırf satıp para kazanmak için yapıyorlar. Neden dersen Windows 7 kullananların sayısı epey fazla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.