AMD Radeon Pro Duo 2017 Çıktı

radeonproduo_flatangle_rgb_5inch.jpg


Mayıs ayının sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Fiyat olarak 999$ olması bekleniyor. Aşağıda özellikleri mevcut.

333.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580 CF gibi olsa VRAM değeri 32 GB olmamalı. Yalnız modelin Stream çekirdek değeri RX 580 modelinin tam iki katı, Teraflops gücü RX 580 modelinin yine tam iki katı, Polaris 10 mimarisini temel alan bir kart. BİT değeri yine iki kat RX 580 modeline göre, bellek bant genişliği iki kat yine daha fazla. Profesyonel sistemlerde kullanılmak için çıkarılmış bir model, amacı oyun değil. İçerik oluşturmak için çıkarılma sebebi, iş odaklı bir kart. RX 580 CF gibi demek mantıklı, VRAM artırma var bir de işin içinde.
 
Adı üstünde Pro Duo, 2 adet GPU mevcut özellikleri 2 ile çarpılıyor zaten. Her GPU 16GB, bu VEGA'nın nasıl geleceği hakkında bilgi veriyor bence.
 
2 ile mi çarpılıyor ciddi olamazsın.:) Onu bizde biliyoruz herhalde. Vega ile uzaktan yakından alakası yok. Polaris mimarili bir kart ve GDDR5 kullanıyor. Vega kartlar mimari olarak bambaşka ve HBM2 bellek kullanıyor.;)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı