AMD Radeon Pro Duo 2017 Çıktı

Gün geçmiyor ki yeni bir teknoloji ürünü daha çıkmasın. Maşallah.

580 CF olduğu belli, Vega olsa 250W olmazdı diye düşünüyorum. VRAM'de koymuşlar yrni imajı vermek için bir de FreeSync 3 uyumlu bu derler herkes yer. AMD yine eski taktiğe refresh atmaya döndü, eski gömleklileri atmak yerine saklamışlar demekki, şimdi tekrar giyecekler. Adam olmayacak bunlar galiba.. Sony ve AMD ne yapsak da kötü hale düşsek diye çabalıyorlar resmen.

2 ile mi çarpılıyor ciddi olamazsın. Onu bizde biliyoruz herhalde. Vega ile uzaktan yakından alakası yok. Polaris mimarili bir kart ve GDDR5 kullanıyor. Vega kartlar mimari olarak bambaşka ve HBM2 bellek kullanıyor.
16GB gelecek onu demek istiyorum.

Oyunları bu kartla yapıyorlar. Bizim için sadece hayal. KDV hariç en az 3000 TL tutar.
1.000 Dolar satış fiyatı var. KDV hariç 3.600 TL tutuyor şuan ki kurla. Oyun kartı olmadığı için bizi ilgilendirmez bu kart.

Bu Vega değil tahminimce RX580 CF gibi bir karttır.
Evet VEGA değil bu kart. Polaris 10 tabanlı RX 480'nin CF edilmiş, bellek arttırılmış ve optimize edilmiş hali.

1080 Ti'yi geçmesi gerek. O yüzden RX 580 CF olduğunu sanmıyorum. @CJack60
Oyun kartı değil.

Abi halen daha Windows 7 görüyorum şaka gibi.
Eskiye destek iyidir. Windows 7 halen en yaygın işletim sistemlerinden.

580 CF olsa ilk başta 370 Watt güç tüketimi olur. Bu kart RX 580 CF değil. Polaris 10 tabanlı RX 480'nin GPU'sundan 2 tane almışlar, VRAM eklemişler ve biraz daha güç optimizasyonu yaparak 250 Watt'ta kartı tutmuşlar. FreeSync 3 diye bir teknoloji yok AMD'de. 2 var. AMD zaten VEGA'ya oynuyor. VEGA için çalıştılar. Bunu daha önce Donanımhaber ve Technopat videolarda gösterdiler bizlere. 4K Ultra'da 70 FPS. AMD 500 serisinin zaten yenilenmiş 400 serisi olacağını da belirtmişti.

Şahsen ben her yıl yeni mimari görmek istemiyorum. En az 2 yada 2.5 yılda bir yenilensin ekran kartı mimarileri. GTX 980 Ti alan birisi 1070 çıkınca nasıl üzülmüştür bir düşün.

Dün gibi hatırlıyorum. 2 Haziran 2015'de çıkmıştı GTX 980 Ti. 250 Watt TDP değeri 6 GB Bellek. Fiyat o zaman ki kurla bile 2.500 TL idi. 10 Haziran 2016'da ise GTX 1070 çıktı. 150 Watt TDP değeri. 8 GB Bellek. Fiyatı ise 2.000 TL idi. Hatta altına bile bulunuyordu. GTX 1070 daha performanslı. 1 yıl geçmiş be. Yazık. GTX 980 Ti alan birisi nasıl üzülmüştür. Nvidia mimariyi iyi geliştirmiş. Ama araya bir yenilenmiş mimari atsalardı.

Xp ile Vistaya da destek verilsin o zaman. Böyle şey mi olur? Onlarda eski.

Yeni çıkan oyunlarda, yazılımlarda böyle. Sırf satıp para kazanmak için yapıyorlar. Neden dersen Windows 7 kullananların sayısı epey fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkan oyunlarda, yazılımlarda böyle. Sırf satıp para kazanmak için yapıyorlar. Neden dersen Windows 7 kullananların sayısı epey fazla
Kardeşim güldürüyorsun. . Destek vermeleri bence güzel bir şey. Bugün neden Windows Mobile'de oyun yada uygulama yok. Adamlar bu işi para kazanmak için yapıyor. Olması gerekende bu zaten. Destek vermeleri bence güzel bir şey. Zaten eskiye destek verip yenisine vermemezlik yapmıyorlar ki. Windows 7'ye de destek var Windows 10'da destek var. Sorun yok yani. Eskiye destek verdikleri için yakınmak yerine takdir etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…