AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.7.1 Çıktı

Makaleler
2
Daha fazla  
İyi günler. Bu sürücü yeni çıktı. Acaba kullanıcılar görüşlerini belirtebilirler mi? Çünkü birçok sorun düzelmiş ve halen daha siyah ekran sorunları devam ediyor gibi. Onlar için bir çözüm sunulmamış hiç.

Bir sonraki WHQL sürücü ile bu sorunlar da çözülür. RX 5600XT kullanamadım bir türlü.

Bilinen sorunlar, 2 tanesi daha onemli.

Enhanced Sync may cause a Black screen to occur when enabled on some Games and System configurations. Any users who may be experiencing issues with enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround.

AMD will continue to monitör and investigate any New reports of Black screen or System hang issues during extended periods of gameplay closely. Users are encouraged to use the New bug reporting tool for any issues they may encounter.

Ben RX5700 ile kullanıyorum bu sürümü iki gündür. Daha bir sorunla karşılaşmadım. Önceden WatMann ayarlarım her PC açıldığında sıfırlanıyordu bu sürümle beraber o sorunum da çözüldü hatta.

Merhabalar.
Ben sabah yükledim. Daha deneme fırsatım olmadı. 20.4.2'den geçtim.
Şimdi CoD: MW'yi halledip oyuna gireceğim bakalım nasıl olmuş diye. 5700XT kullanıyorum.
Buraya yazarım.

Ben RX5700 ile kullanıyorum bu sürümü iki gündür. Daha bir sorunla karşılaşmadım. Önceden watmann ayarlarım her PC açıldığında sıfırlanıyordu bu sürümle beraber o sorunum da çözüldü hatta.

Neden WattMan ayarlıyorsun peki açıklayabilir misin acaba.

Arkadaşlar, güzel bir güncelleme. CoD: MW büyük haritalarda 130 alırken nasılsa şimdi 144 alıyorum.

Hocam bende hala 20.5.1 sürümü mevcut. Güncelle dediğimde güncel diyor.
AMD arayüzünü açın, Home kısmında sağ üstte driver versiyonunuz yazıyor, o kısımda sağ üst köşedeki oka tıklayın, açılan sekmeden ''Tercih edilen sürücü versiyonu''nu ''Önerilen + Opsiyonel'' olarak değiştirin.

Untitled.png

Kırmızı ile gösterdiğim yere basacaksın, sonra dediğim ayarı değiştireceksin.

Arkadaşlar, güzel bir güncelleme. CoD: MW büyük haritalarda 130 alırken nasılsa şimdi 144 alıyorum.

Hata falan verdimi mesela siyah ekran gibi oyunda iken kilitlenme bende 20.5.1 var FIFA 20 oynarken biraz once kilitlendi siyah ekrana düştü reset atmak zorunda kaldım ben.

Ben de daha hiçbir şekilde etki olmadı. Olursa söylerim.
Hata falan verdimi mesela siyah ekran gibi oyunda iken kilitlenme bende 20.5.1 var FIFA 20 oynarken biraz once kilitlendi siyah ekrana düştü reset atmak zorunda kaldım ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı