AMD Radeon Software bu yıl hiç güncelleme almadı

bora1423

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı sürümüm 3 aydır hiç güncelleme almadı ( AMD Radeon software). Normalde her hafta güncelleme gelir fakat bu son 3 aydır 1 tane bile gelmiyor ve bu oyunlarımda kasma yaratıyor. Ekran kartı sürümümü güncelleyemiyorum. Acaba bana mı gelmiyor yoksa gerçekten hiç 3 aydır güncelleme gelmiyor mu merak ediyorum. AMD kullananlar bakarsa şu son 3 ay içinde sürüm güncelleme almış mı almamış mı çok mutlu olurum son sürümüm (20.12.1)

Daha fazla sorun eklenmemesi için çıkarmıyor olabilirler. Bir düzeltip on hata meydana çıkıyor.

5 ay boyunca 20.4.2‘de kalmıştık.

Daha fazla sorun eklenmemesi için çıkarmıyor olabilirler. Bir düzeltip on hata meydana çıkıyor.

5 ay boyunca 20.4.2‘de kalmıştık.

Sapphire Pulse RX 5600 XT ile ben halen 20.4.2 kullanıyorum. Birkaç tane ileri sürüm denemiştim hatalar oldu reset atma gibi sürekli, tekrar döndüm şu anda 20.4.2’ye bir sorun yok. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Stabil çalışan bir sürüm var mı 20.4.2’den sonra?

Güncelleme falan kalsın aman, 5700XT kartı bile 4 GB VRAM'li olarak tanımlamış. Programın, arayüzün bile bazen kendine hayrı yok :D. Bunu görene kadar işim yoktu teşekkürler AMD.

20.9.1 numaralı sürüm daha stabil gelmişti bana ama sanırım tıpış tıpış 20.4.2 yükleyeceğim.

Dosya Ekleri

• 4gbgördümşok.png
    4gbgördümşok.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 55
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı