AMD Radeon Software indirince renkler değişiyor

BxErt.PC

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'a hiçbir şekilde böyle bir hata yaşamadım küçük kardeşim Roblox oynarken renklerin değişik olduğunu fark ettim F11 vesaire bir şeyler yaptım renkler düzeliyor gidiyor birkaç konuya baktım böyle driveri sil yükle dediler denedim gene olmadı. En sonunda format attım sorunun AMD Radeon Software da olduğunu gözlemledim AMD Radeon Software'i indirdiğim zaman Roblox'da renkler değişiyor. Nedense hiçbir türlü özel renk ayarıda açık değil anlayamadım. Not: APU işlemci kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bende de oluyor. Bazen driver bozulduğu için DDU ile kaldırıyorum. Driversiz renkler farklı oluyor. Sanırım driver yanında bir çeşit renk gamutu falan getiriyor bilemiyorum :)

Bu bende de oluyor. Bazen driver bozulduğu için DDU ile kaldırıyorum. Driversiz renkler farklı oluyor. Sanırım driver yanında bir çeşit renk gamutu falan getiriyor bilemiyorum :)
Aynen Sanırsam Ben DDU ile kaldırdım yükledim ancak amd raedon software silince sorun kalkıyor nedense anlamadım ancak işte amd raedon software valorantda güzel fps artırıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı