AlevliKilic Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #1 RAM 8 gb Ekran kartı Amd radeon rx vega 10 İşlemci Amd ryzen 7 3700u AMD Radeon Software yüklediğimde FPS yüksek ölçüde düşüyor. Ayarlarını da yaptım, mesela: PUBG software yüklüyken 40 FPS droplu iken, yüklü değilken 60 FPS akıcı idi.
AMD Radeon Software yüklediğimde FPS yüksek ölçüde düşüyor. Ayarlarını da yaptım, mesela: PUBG software yüklüyken 40 FPS droplu iken, yüklü değilken 60 FPS akıcı idi.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #2 Kaldırın gitsin o zaman Şaka bi' yana uygulama ayarlarında performans odaklı yaparsanız belki normale döner. Açık özellik varsa kapatın. Artı 0 Eksi
Kaldırın gitsin o zaman Şaka bi' yana uygulama ayarlarında performans odaklı yaparsanız belki normale döner. Açık özellik varsa kapatın.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 21 Şubat 2023 #3 WHQL sürücü indirmediyseniz normaldir. Reccomended olanı kurun. Artı 0 Eksi
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 21 Şubat 2023 #4 Kardeşim ne senin PC laptopun modeli? Artı 0 Eksi
KS KS AlevliKilic Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #5 Lenovo IdeaPad3 81W100WATX laptop modeli UcanMuz dedi: WHQL sürücü indirmediyseniz normaldir. Reccomended olanı kurun. Genişletmek için tıkla... UcanMuz dedi: WHQL sürücü indirmediyseniz normaldir. Reccomended olanı kurun. Genişletmek için tıkla... Zaten amd nin sitesinden recommedi indirdim yinede aynı sorun dinkulturuogretmeni dedi: Kaldırın gitsin o zaman Şaka bi' yana uygulama ayarlarında performans odaklı yaparsanız belki normale döner. Açık özellik varsa kapatın. Genişletmek için tıkla... Uygulama ayarlarında her şeyi denedim olmuyor anlamadım Artı 0 Eksi
Lenovo IdeaPad3 81W100WATX laptop modeli UcanMuz dedi: WHQL sürücü indirmediyseniz normaldir. Reccomended olanı kurun. Genişletmek için tıkla... UcanMuz dedi: WHQL sürücü indirmediyseniz normaldir. Reccomended olanı kurun. Genişletmek için tıkla... Zaten amd nin sitesinden recommedi indirdim yinede aynı sorun dinkulturuogretmeni dedi: Kaldırın gitsin o zaman Şaka bi' yana uygulama ayarlarında performans odaklı yaparsanız belki normale döner. Açık özellik varsa kapatın. Genişletmek için tıkla... Uygulama ayarlarında her şeyi denedim olmuyor anlamadım