AMD Radeon Vega 3 nasıl?

Efenim RAM ve ekran kartımız aynı ama ben 70-80 FPS alıyorum. Diğer özellikleri söyler misiniz ya da PC'ye neler yaptınız?

Hocam öncelikle Radeon Software'den e-spor profilini seçtim (ayarları ben yaptım) görüntüden kısıp perfronmansa verdim sonra bilgisayarın saçma sapan bildirim ayarıydı oyun çubuğuydu falan falan bunları kapatıp işlemciyi ayarlardan tam perfronmans verdim (normalde dengeli ayarında çalışıyordu) arka planda açılan saçma sapan programları tespit edip görevlerine son verdim bir de bilgisayarın genel bir ayarı var orada bilgisayarım için en iyi Windows'u seçin bu seçili olacak ama biz. Bilgisayarım için en pefronmanslı Windows'u seçin falan performans ile ilgili seçenek olacak onu da işaretleyin. Sanırım başka bir şey unutmadım bunları yaparsanız ve Windows'un saçma sapan hizmetlerini durdurursanız kardeşimden fazla da FPS alabilirsiniz.

Minecraft için uygun.

1080p 7-8 chunk Fast ayarlarda 70-80FPS alırsınız. OptiFine 20-30FPS ekstradan üstüne koyar ve stabiliteyi artırır. Öneririm OptiFine kurmanızı.

Vega 3 daha çok günlük kullanım ve e-spor oyunları için tasarlanmıştır.

Misal CS:GO'yu örnek aldım. Videoda 720p Low dust 2 haritası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

10-20FPS daha düşük bekleyin zira oyuna shader güncellemesi geldi.

Bu arada 4 GB RAM artık yetersiz. Onun 2 GB'ı APU'ya gidecek, size ve oyunlara 2 GB yer kalacak.

CS:GO hala 2 GB RAM istiyor minimum ancak 2 GB RAM ile Windows 10 işkence olacaktır, haberiniz olsun. Ben olsam ekstra 4 GB RAM takardım...

Acaba Valorant'ta kasar mı?

Acaba Valorant'ta kasar mı?

Pp ye göre iyi ki önyargılıymışım, ve hortlatmak gibi olmasın ama Vega 3 düşük seviye bir Ekran Kartı değil Orta Seviye bir ekran kartıdır ve her Vega 3 aynı performansı taşıyamaz. AMD Athlon'un Vega 3'ü ayrı AMD Ryzen 3 3200U'nun Vega 3'ü ayrı. Battlefield 5 de 70 FPS sabit alıyorum AMD Ryzen 3 3200U işlemcisine bağlı olan Vega 3 ile ayrıyeten 16 GB'nin 4 GB'sini Vega 3'e atadım 2 GB kullanmıyorum ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı