AMD RX 480 nasıldır?

Bizlerde sadece sistem toplamada mı ön yargı var ?=)) Ön yargısız olduğumuz bir konu var mı daha doğrusu =) ??
Ya geçen bir abimizle sohbet ediyoruz. Abimiz toplu alım satım yapıyor tabii teknoloji sektöründe.. Abimiz yine birden fazla sistem alımı yapcak ve adam bana dedi ki ThermalTake olmasın. Ya bir insanın ThermalTake ile ne sorunu olabilir ? Bu ticari bazlı bir istek değildi, bir ön yargı veya negatiflikten kaynaklanan bir şeydi... Velhasılıkelam insanlar ömrünü veriyor üretmek için, yaratmak için, geliştirmek için biz tek kalemde siliyoruz. Olmaz.
Bazı arkadaşlara kalsa piyasa da tek NVDIA olsun.. Sonra nolur ? O NVDIA sizi ne yapar =)) Rekabet bize yarar. Çeşit iyidir.
ThermalTake'in de reklamını yaptım ha, çaktırmayın. Ne deniyordu o çaktırmadan yapılan reklamlara
Şunuda belirtmek isterim. 1000 serisi dahil edilmeyen testlerde, AMD F/P bazında lider koltuğuna oturdu.
@Tristan23 Arada bir konuşalım ya =) Özletme kendini kardeşim. Yoksun piyasda =)

Benim kafamda i5 6500 + B150m bazooka + RX 480'li sistem var. Böyle toplayacağım RX 480 çıkar çıkmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hem öyle hem de Sonbaharda 1070'e rakip olacak bir kart çıkaracak AMD. Kısacası bu yıla iyi başlayan taraf NVIDIA oldu fakat AMD bunu ele alacak gibi duruyor.

Hem öyle hem de Sonbaharda 1070'e rakip olacak bir kart çıkaracak AMD. Kısacası bu yıla iyi başlayan taraf NVIDIA oldu fakat AMD bunu ele alacak gibi duruyor.

İnşallah bu rekabet uzun yıllar böyle devam eder.

Sent from my Nokia 3310 using Hıyartalk

Zaten rekabet olmasa biz TR şartlarının fiyatlarıyla hiç kart alamayız.

Rekabet olmasa, Vatana bile almazlar =))))))))))) Malesef. Elden bir şey gelmez ise, ayak uydur demişler.
Şimdi NVDIA'da atakta, AMD zaten atakta... Süper şeyler oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…