AMD RX 5600 XT sistemde izlenen videolar kasıyor

YılmazSesi

Hectopat
İnternetten ve bilgisayardan izlediğim videolar kasıyor. Oyun videosu çektiğimde çektiğim videolar kasıyor. Oyun oynarken Discord'da birisi yayın açtığında yayın kasıyor izleyemiyorum. Ya oyunu kapatmam ya da yayından çıkmam gerek. Arkada oyun açıkken hiçbir şekilde video izleyemiyorum donup kalıyor. Ramak kaldı kasayı parçalamak üzereyim.

İnternetten ve bilgisayardan izlediğim videolar kasıyor. Oyun videosu çektiğimde çektiğim videolar kasıyor. Oyun oynarken Discord'da birisi yayın açtığında yayın kasıyor izleyemiyorum. Ya oyunu kapatmam ya da yayından çıkmam gerek. Arkada oyun açıkken hiçbir şekilde video izleyemiyorum donup kalıyor. Ramak kaldı kasayı parçalamak üzereyim.

İşlemci kaynaklı gibi duruyor problemin. Bu donma esnasında Görev Yöneticisi'ni açıp bakar mısın kullanım değerlerine?

İşlemci kaynaklı gibi duruyor problemin. Bu donma esnasında Görev Yöneticisi'ni açıp bakar mısın kullanım değerlerine?
ETS2 ve FS22'de işlemci %20-25 civarında kullanımda iken ekran kartı FS22'de %80, ETS2'de %99 kullanımda. Her iki oyun açıkken tekrardan video izlemeye çalıştım ancak değerler yine aynıydı.

ETS 2 ve FS22'de işlemci %20-25 civarında kullanımda iken ekran kartı FS22'de %80, ETS 2'de %99 kullanımda. Her iki oyun açıkken tekrardan video izlemeye çalıştım ancak değerler yine aynıydı.

Bu işlemi yaparken donduğu ana ait bir Görev Yöneticisi SS'si atar mısın?

Dosya Ekleri

• image (2).png
    image (2).png
    2 MB · Görüntüleme: 37
  • image.png
    image.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Geri
Yukarı