PC bu. Bende de PC kapanma sorunu oluyor. Stres Testi yaptım PC ye 30 sn sonra kapandı. Fanlar filan dönüyor ama pc de görüntü gidiyor. Kapatıp açıyorum, çalışıyor.
ASUS gibi markalar ile AMD RX serisi ekran kartlarının yazılımsal kararsızlığını tartışamaz mısınız? Wattman hatasından tutun çok fazla kararsızlığa sahip kartlar var. Anlamadığım şey ise bu hataların her kartta olmaması. Özellikle ASUS ile bu konuyu tartışmalısınız. Kullanıcılar bu tarz hatalar aldığında ne yapacaklar? Garanti servisi hata yok bahanesi ile kartı geri gönderiyor. ASUS Türkiye, teknik servis konusunda sınıfta kaldı zaten.
Büyük ihtimal wattman hatası alıyorsun Aynısı benimde başıma geliyor.
Aida64 ile işlemciyi stres testine soktuğumda ortalama 8 10 dakika sonra hata alıyorum ama ne gariptir ki stres testinde olan işlemci ama ekran kartı hata veriyor Hem işlemci hem ekran kartını aynı anda teste soktuğumda 10 dakika geçtikten sonra ( 10 dakikadan sonrasına devam etmedım ) hiç problem çıkmadı.
Burda garip olan bir durum testi işlemciye uyguluyorum ama hatayı boşta duran ekran kartı veriyor Hem ekran kartı hem işlemciyi aynı anda teste sokunca hata vermiyor