AMD RX 590 Sisteme İşlemci ve Anakart Önerisi

Öncelikle size bir kaç sorum olucak. Bilgisayarda ne gibi programlar kullanıcaksınız ? OC işlemi yapacak mısınız ?
Sadece oyun oynamak için kullanıcam
Eğer anakartı pek önemsemiyorsan; Gigabyte B450M S2H(güncelletirsen/lersen Ryzen 3000 ile uyumlu) ve Ryzen 5 3600(incehesapta indirime girebilir, beklemelisin) modelleriyle kombine edebilirsin.
MSI B450M Mortar Max AMD B450 3466MHz DDR4 mATX Anakart
Bu nasıl hocam indirime düşmüş alınabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1574676367153.jpeg
    1574676367153.jpeg
    21,3 KB · Görüntüleme: 40
Hepsiburada:da 665 TL

M-ATX, usb gen2-1 portları, m2ssd portları B450M serisine göre(çogunlukla) fazla olan güzel bir anakart.
Hocam bu fiyata daha iyiler var mı yoksa bunu alayim ya kusura bakma gerçekten anakartlarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum :(
Hepsiburada:da 665 TL

M-ATX, usb gen2-1 portları, m2ssd portları B450M serisine göre(çogunlukla) fazla olan güzel bir anakart.
https://ty.gl/shudb63ic birde şu var hocam bu daha mı iyi?

Son düzenleme:
Hocam şunu almayı düşünüyorum az daha düşünürsem çıldırıcam
MSI B450M Mortar Max AMD B450 3466MHz DDR4 mATX anakart, Ryzen 2600 ile tam uyumludur. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Hatta gelecek zamanı da düşünürseniz ilerde ram miktarınızı arttırabilir, çift m2 desteği ile rahatlıkla depolamanızı arttırabilirsiniz.

Hocam şunu almayı düşünüyorum az daha düşünürsem çıldırıcam
Direk al, B450M serisi anakartlarda başı çekiyor diyebilirim. En sevdiğim anakart. Çok kıyaslama yapmıştım.
Hocam bu fiyata daha iyiler var mı yoksa bunu alayim ya kusura bakma gerçekten anakartlarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum :(

Gigabyte B450 AORUS ELITE AMD B450 DDR4 ATX ANAGBTAMD1331061 | Trendyol birde şu var hocam bu daha mı iyi?
Estağfirullah, her şeyi bilseydik; yaratılmazdık.
Aorus serisini bilmem ama(güzel değil) direk Mortar Max'ı al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı