Çözüldü AMD RX 6600 WattMan hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

L6cy

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı sürücüm tekrar tekrar çöküp duruyor. Birkaç gündür yoktu nasıl düzelteceğim? Yardımcı olur musunuz?

Az biraz araştırdım WattMan hatası falan diyor.

Bilgisayarı yeni almadım 1 yıldır falan bende hiçbir sorun yoktu. Şu 1 haftadır günde en az 5-10 kere yiyorum çözemedim bir türlü yardımcı olur musunuz?

Ekran katınızı güncellediyseniz bir önceki sürüme geri dönün.

Son güncelleme ile kardeşim de 2 yıldır kullandığı kartta ilk defa WattMan aldı. Önceki sürüme döndü düzeldi.
Güncellemeyi nasıl geri alacağım kardeşin hangi sürümü kullanıyor sorabilir misin
1747085662334.png

Önce bu rehberdeki gibi güncel sürücüleri silin.

Ardından aşağıda verdiğim linkten kendinize uygun olan işletim sistemi için olan driverları bulup yükleyin ve kurun. WHQL öneririm kardeşim 24.12.1 de sorunu çözdü. Sizde olmaz ise tek tek deneyip stabil bir sürücü deneyebilirsiniz. İlk seferinde sorun çözülmezse her seferinde güncel sürücüleri DDU ile silmeyi unutmayın.

Sürücüler:

Bu şekilde bir çözüm bulamazsanız şu rehberi inceleyebilirsiniz.

Önce bu rehberdeki gibi güncel sürücüleri silin.

Ardından aşağıda verdiğim linkten kendinize uygun olan işletim sistemi için olan driverları bulup yükleyin ve kurun. WHQL öneririm kardeşim 24.12.1 de sorunu çözdü. Sizde olmaz ise tek tek deneyip stabil bir sürücü deneyebilirsiniz. İlk seferinde sorun çözülmezse her seferinde güncel sürücüleri DDU ile silmeyi unutmayın.

Sürücüler:

Bu şekilde bir çözüm bulamazsanız şu rehberi inceleyebilirsiniz.

Şimdi deniyorum DDU ile driveri sildim ana monitörüm 64 Hz'e sabitlendi yan monitörüm ise kapandı driveri kurduğumda düzelir diye düşünüyorum fakat garip umarım normaldir.

-----Driveri daha kurmadan düzeldi kendiliğinden-----

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı