AMD RX 6750 XT OC kabiliyeti

Son düzenleyen: Moderatör:
Amdmemorytweak uygulaması ile özel timing ayarları kullanabiliyor musunuz?

Amdmemorytweak ile timing ayarlarını kurcalamak RX Vega 56/64 kartlarda devasa fark yaratıyor.
RX Vega 56/64 kartlarda GPU + VRAM + Timing hız aşırması yapınca +%30-%50 performans kazanılabiliyor, bunun büyük bir kısmı timing ayarlarından geliyor.

RX 6750XT özel timing ayarlarını destekliyor mu merak ettim.

Son düzenleme:
Amdmemorytweak uygulaması ile özel timing ayarları kullanabiliyor musunuz?

Amdmemorytweak ile timing ayarlarını kurcalamak RX Vega 56/64 kartlarda devasa fark yaratıyor.
RX Vega 56/64 kartlarda GPU + VRAM + timing hız aşırması yapınca +%30-%50 performans kazanılabiliyor, bunun büyük bir kısmı timing ayarlarından geliyor.

RX 6750XT özel timing ayarlarını destekliyor mu merak ettim.

Onu da deneyeceğim hocam deneyince yazarım.

6750XT'ye OC yapsam kaç FPS artar.

Kesin bir sayı vermek zor oyuna göre değişir yüzdelik bir dilim söz konusu.

MSI Afterburner bir yere kadar voltaj arttırımına izin veriyor özel olarak voltaj sınırı koymayan programlara ihtiyacım Sapphire TriXX'e baktım ama ekran kartım XFX olduğundan dolayı kullanamıyorum.

2900 MHz'lerden sonra oyunlarda ekranda yırtılma meydana geliyor bunu da belirtiyim.

Kendimce bazı AMD ekran kartlarında olan siyah ekran sorunun tamamen çözdüğümü düşünüyorum kesinleştirirsem onunla ilgilide bir rehber hazırlıyabilirim.

Son düzenleme:
Onu da deneyeceğim hocam deneyince yazarım.

Kesin bir sayı vermek zor oyuna göre değişir yüzdelik bir dilim söz konusu.

MSI Afterburner bir yere kadar voltaj arttırımına izin veriyor özel olarak voltaj sınırı koymayan programlara ihtiyacım Sapphire TriXX'e baktım ama ekran kartım XFX olduğundan dolayı kullanamıyorum.

2900 MHz'lerden sonra oyunlarda ekranda yırtılma meydana geliyor bunu da belirtiyim.

Kendimce bazı AMD ekran kartlarında olan siyah ekran sorunun tamamen çözdüğümü düşünüyorum kesinleştirirsem onunla ilgilide bir rehber hazırlıyabilirim.
merhaba, 6750xt rog ekran kartına sahibim,wattman yiyorum undervolt yaparak bunu aşabilirmiyim ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı