AMD RX serisi sorunlu mu?

concerta

Kilopat
Katılım
4 Aralık 2018
Mesajlar
4.347
Makaleler
11
Çözümler
23
Bu seri sorunlumu arkadaşlar RX570 alacağım ama Facebook'da sorunlar bitmiyor. Yok ben bu sorunu yaşıyorum, yok bu sorun çıkıyor, anlamadım gitti. Acaba bu postları açanlar mining kart mı alıyorlar yoksa cidden sorunu var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RX570 Pulse ITX kullanıyorum, çekirdek boost hızını 1286'ya bellek hızını da 1750'e çıkarıp voltajı -93 düşürdüm. Müthiş memnunum. İstenirse Rainbow Six, CSGO, NFS Heat gibi oyunlardan FPS değerleri atabilirim.
 
Herkeste sorunlu olacak diye bir durum yok. Fakat ben RX 570 ve RX 580'i uzun süreler kullandım. Almadığım hata kalmadı. Mavi ekran veriyordu, siyah ekran veriyordu, Wattman hatası veriyordu. Oyun ortasında görüntü gidip geliyordu. Bu yüzden bir daha AMD kart almam. Olsun 500 TL pahalı olsun. Sonuçta sağlam olsun. :)
 
RX serisi kartlar sanki undervolt istiyor gibi, tabi herkesin ihtiyacı olmuyor çünkü herkeste sorun olmuyor ama NVIDIA (fanboyu değilim) ekran kartlarına göre biraz daha stabilite açısından sıkıntılı gibi.
 
RX500 serisinde fazla hata olmuyor artık. Ama 5000 serisinde hâla çok sorun yaşayan var özellikle 5700XT de. Ama onlarda başlara göre çok azaldı.
RX570 alabilirsiniz sorun omaz. Çünkü RX570 rakipsiz bir kart.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı