Tek fanlı olan RX 570 Pulse ITX modelini kullanıyorum, şubat ayında 750 TL'ye sıfır olarak Vatan'dan almıştım. Tek fanlı olmasına rağmen OC yaptım ve ısınma sorunu yaşamıyorum. Şu ana kadar gayet memnunum. Ultra ayarlarda oynayamadığım oyun yok.
Sapphire RX 580 PULSE O.C modeline sahibim. Hiçbir sıkıntım yok kart ile ilgili. Yeni nesil oyunları bana mısın demeden Ultra ayarlarda bal gibi açıyor.
Bunun cevabını bende merak ediyorum. Birisi çıkıyor Armor modeli çok ısınıyormuş, birisi çıkıyor Strix modelinde Watmann sorunu daha sık oluyormuş. Tamam doğru olabilir belki fakat burada bu kartı kullananlara bunu sormak daha mantıklı. Armor modelini alıp çok ısınıyor diye konu açan birinin ekran kartı sırf Armor modeli diye ısınıyor olamaz. Farklı sebepleri olabilir. Serin çalışanlar varsa ya da Strix alıp Watmann sorunu yaşamayanların kartları kutsanmış mı?
Elimde MSI Aero ITX RX 560 4 GB var.
Ve oldukça eski bir işlemci olan Phenom X4 955 ile işlemciye çok yüklenen oyunlar hariç bir darboğaz yaşatmıyor.
Bu arada işlemcimi Phenom X6 1100T ile değiştirip RX 570 veya RX 580 almayı düşünüyorum sizce değer mi?