AMD RX580 Marka Önerisi

RichTAD

Hectopat
Daha fazla  
AMD RX580 almayı düşünüyorum. Fakat marka konusunda kararsız kaldım. Aklımda MSI RX580 8G GAMİNG X almak var. Fakat, size de danışıyım dedim. Ne kadar mantıklı olur MSI RX580 8G GAMİNG X almak? Veya daha farklı markalar var mı? MSI'ın soğutması güzel olduğundan bu seçimi tercih ettim. Fakat tabii ki görüşlerinizi de bilmek isterim. Bir de AMD'nin VEGA mimarisini beklemek mantıklı olur mu? Sanırsam VEGA mimarisi Nvidia'nın GTX1070/1080/1080Ti kartlarına denk olarak çıkacak. Ve o fiyat bazında olacak. Eğer öyle olursa, maalesef ki bütçem yetmez. Dediğim gibi RX580 Bana çok uzun süre yeter mi? Alacaksam hangi markayı almalıyım? VEGA'yı beklemeli miyim?

Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
1300-1350 TL'nin altında MSI bulursan kaçırma, ama bence 1300 TL üstü o kartın ederi değil. Onun dışında Gigabyte Aorus/XTR olabilir. VEGA'yı beklemek veya beklememek senin elinde. 2K çözünürlük için kart çıkaracakları söyleniyor ve en az 1600-1700 TL olur diye düşünüyorum (daha fazla veya daha az da olabilir).

Tasarıma önem vermiyor iseniz Rx serisinde bence Saphhire çok başarılı ondan almanızı tavsiye ederim.

Tasarıma az da olsa önem veriyorum. Fakat, MSİ'ın RX580 8G GAMİNG X modelini 1264TL'ye bulmuşken kaçırmak lazım mı sizce? Alayım mı yoksa bekleyeyim mi VEGA'yı?

Tam olarak bilmiyorum ama önümüzdeki 1-2 ay içinde çıkacağı söyleniyor. Daha kısa bi' zamanda da olabilir tabii. Tam net bi' bilgi yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı