AMD Ryzen 1800X mi? Intel i7 8700K mı?

GPU'dan render alırken oyun oynayınca 1080ti zorlanıp oyun performansı düşmez mi?
Aynı anda yapacağım diyor arkadaş.
Aynı anda derken aynı sistemde demek istemiştir. Öbür türlü de olmaz, zira bu sefer de CPU sıkıntı çıkarır.

Onu demek istemedim hem oyun hemde render alırsa CPU daha mantıklı yoksa render CPU daha ama bence rendersız da 1800X alınmakı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben hem oyunlarda en yüksek ayarlarda yüksek performans almak hemde YouTube için video çekmek istiyorum. GTX 1080 Ti alıcam fakat yanında i7 8700k mı, yoksa Ryzen 1800X mi tercih etsem bilmiyorum. En yüksek ayarlarda oyunu kaldırırken aynı zamanda video çekerken üstüne edit ve render işlemleri falanda giricek. Yani hem YouTube hem oyun bilgisayarını aynı anda kaldırabilicek bir bilgisayarda hangi işlemciyi tercih etmeliyim?
1 ay bekle Ryzen 2000 serisi çıkacak. O zaman Ryzen 7 2700X veya 2800X alırsın. Beklemeyeceksen de 1800X al.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı