AMD Ryzen 2500U'ya Windows 11 kurulmuyor

Wres

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
İşlemci
AMD RYZEN 5 2500U
AMD Ryzen 5 2500U işlemcim var gereksinimlerinin karşılandığının fakat Microsoft'un yayınladığı işlemci listesine baktığımda işlemcimi göremedim. Bunun düzeltilmesini istiyorum. Bilgisayarım tüm gereksinimleri karşılıyor. Fakat listede işlemcimi göremiyorum. Umarım yeni bir liste yayınlanır! İşlemcim tüm özellikleri karşılıyor! Aynı zamanda aynı özelliklere sahip başka işlemciler bile karşılıyor.

AMD Ryzen 5 2500U işlemcim var gereksinimlerinin karşılandığının fakat Microsoft'un yayınladığı işlemci listesine baktığımda işlemcimi göremedim. Bunun düzeltilmesini istiyorum. Bilgisayarım tüm gereksinimleri karşılıyor. Fakat listede işlemcimi göremiyorum. Umarım yeni bir liste yayınlanır! İşlemcim tüm özellikleri karşılıyor! Aynı zamanda aynı özelliklere sahip başka işlemciler bile karşılıyor.

İşlemci desteği yok kurman imkansız Windows 10 devam.

Tepki göstereceğinize USB ile kurulum yapın. Koskoca Microsoft Sosyal'e gidip "Aaa listeyi düzeltmeliyiz" demiyorlar. Ayrıca sandığınız kadar da kolay değil o işler. Yok hop şunu destekliyip olmadı bunu desteklemiyim yok.

Tek yapacağınız iki regedit ayarı başka bir şey değil.

Ayrıca işlemcinin gereksinimleri karşıladığını nerden biliyorsunuz?

Tepki göstereceğinize USB ile kurulum yapın. Koskoca Microsoft Sosyal'e gidip "Aaa listeyi düzeltmeliyiz" demiyorlar. Ayrıca sandığınız kadar da kolay değil o işler. Yok hop şunu destekliyip olmadı bunu desteklemiyim yok.

Tek yapacağınız iki regedit ayarı başka bir şey değil.

Ayrıca işlemcinin gereksinimleri karşıladığını nerden biliyorsunuz?
Özelliklerinden dolayı biliyorum.

Özelliklerinden dolayı biliyorum.

1GHz 2 çekirdek işlemci istiyor minimum anca Google'a girip 144p video izlersin. İslemcin yetmiyor ayrıca o işlemciye kursan Windows 11 acayip yavaş olur.

Benim işlem 3.6 GHz'ye kadar çıkıyor ne saçmalıyon mk zaten 2 çekirdekli.

Berbat bir işlemci olduğunu değiştirmez 3.6 GHz çıkabileceğini hiç sanmıyorum 15 watt TDP'si var. Ben minimum sistem gereksiniminden bahsettim ben de biliyorum senin işlemcinin maximum 3.6 GHz olduğunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı