AMD Ryzen 2600 O.C 4.00 GHz denemesi

Benden bu kadar pompayı bozduk sanırım 😞 BU Cinebench neymiş böyle.

Dosya Ekleri

• ScreenHunter_1.jpg
    ScreenHunter_1.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 58
  • ScreenHunter_2.jpg
    ScreenHunter_2.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 46
  • ScreenHunter_3.jpg
    ScreenHunter_3.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 56
Evet arkadaşlar boyumuzun ölçüsünü aldık. Bu cinebench denen nane mahvetti sistemi. Bana resmen işkence oldu. Bir paket sigaraya mal oldu. Şimdi boyumuzun ölçüsünü en ince detaylara kadar atıyorum buraya , bu cinebench testinin sonunu gördüğüm en en en yüksek ayarlarım 😤
1.35V ile kullanıyormuşum ben.Eki Görüntüle 505860
Oyunlarda uygulamalarda sorun olmadan kullanıyorum fakat cinebench testine tabi olunca sistem gidiyor. Eğer ki sen de bu testi uygularsan ve çökmez ise senin işlemci baya iyi silikon piyangosuna denk gelmişsindir.

Dosya Ekleri

• ScreenHunter_1.jpg
    ScreenHunter_1.jpg
    277,7 KB · Görüntüleme: 54
  • ScreenHunter_2.jpg
    ScreenHunter_2.jpg
    279,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 6.jpeg
    6.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 7.jpeg
    7.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 39
Oyunlarda uygulamalarda sorun olmadan kullanıyorum fakat cinebench testine tabi olunca sistem gidiyor. Eğer ki sen de bu testi uygularsan ve çökmez ise senin işlemci baya iyi silikon piyangosuna denk gelmişsindir.
Cinebench 4 kere arka arkaya yaptım sorun çıkarmadı. Max 69 derecede çalıştı.

Cinebench 4 kere arka arkaya yaptım sorun çıkarmadı. Max 69 derecede çalıştı.

Silokon şansımı yanlış yapılan işlem mi bilemiyorum. 4.1 kadar çıktım ama Cinebench'te çöktü. 1.37'de 4 GHz gördüm fakat Cinebench'te testinde kaldı. 3.85 1.25Volt en stabil bu ayarda kullanacağım cinebenhci geçen en yüksek ayar bu santim oynadığımda çöküyor.

Çok garip, 1600'u 1.320V ile 4.1'de kullanıyoruz.

Bende anlam veremedim arkadaş Cinebench testini söylemeseydi ben 4GHz 1.37 kullanırdım. 😅 Bu işlemcinin olacağı bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ryzen 5 2600 işlemcimi 1.25 V ile 3.9 GHz hızında kullanıyorum stok soğutucu ile. Aida64 ile 15 dk test ettim ve Cinebench R20 testi yaptım sorunsuz çalışıyor. Sıcaklık değeri Aida64 testinde 75 derece de ilerliyordu fakat bazen 82 dereceye falan yükselip tekrar 75 dereceye düşüyordu.

750 80+ Bronze High Power.

Ben Ryzen 5 2600 işlemcimi 1.25 v ile 3.9 GHz hızında kullanıyorum stok soğutucu ile. AIDA64 ile 15 dk test ettim ve Cinebench R20 testi yaptım sorunsuz çalışıyor. Sıcaklık değeri AIDA64 testinde 75 derece de ilerliyordu fakat bazen 82 dereceye falan yükselip tekrar 75 dereceye düşüyordu.

4GHz'de testlerden cinbench haric çökmüyor üstelik saatlerce ağır oyun oynadım. Render testine sokunca işin rengi değişiyor. Bir de şu var tekli çekirdeklerin 2 sinim4GHz yaptım Cinebench'ten çökmeden geçtim ama bu sadece işlemcinin üst sınırı ile alakalı. Bütün 2600'lar aynı Volt ile bambaşka GHz'lar yakalar. Velhasım kelam 3.8GHz Auto Volt her şeyin arasında kalan bir değer ben render yapmadığım için bu değerde kalacağım oyunlarda 1, 2 FPS fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı