AMD Ryzen 3 1200 ve A320M-S2H overclock

Sarp Sert

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi Sosyaller dilerim. Kullanmış olduğum işlemcinin hızını BIOS'tan yükselttiğim zaman görev yöneticisindeki hızı değişmiyor sadece Temel Hız kısmı değişiyor sebebi nedir internette bir sürü videoya rastladım bu konuyla ilgili Frekans hızını yükseltip yapıyorlar ama bende değişmedi sebebi nedir veya bir yerde yanlış mı yapıyorum? Yorumlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    36,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burda izlediğim videoda başarılı bir şekilde overclock yapılmış a320 anakartta

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
burada izlediğim videoda başarılı bir şekilde overclock yapılmış A320 anakartta.

Bir ara açık vardı hocam sonradan güncelleme ile kapattılar o açığı, 3 yıl öncesine ait video zaten.

burada izlediğim videoda başarılı bir şekilde overclock yapılmış A320 anakartta.

İmkansız bir olay OC yaparsın ancak Windows'ta gördüğün frekanslara çıkaramazsın işlemciyi sen o frekansa çıktığını sanarsın ama çıkmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı