AMD Ryzen 5 2600 garantiye verilmeli mi?

Farklı bir bellek ile deneyin, ondada olduğu taktirde, ya anakarttan şüpheleneceksiniz ya da işlemci den. Ekran kartı sürücüsünün bu tarz sıkıntılar yarattığı doğrudur. 19.9.2 sürümü sanırım sorun vermeyen sürümmüş, onu kurabilirsiniz.

Anakart sağlam dedi servispoint.

Farklı bir bellek ile deneyin, ondada olduğu taktirde, ya anakarttan şüpheleneceksiniz ya da işlemci den. Ekran kartı sürücüsünün bu tarz sıkıntılar yarattığı doğrudur. 19.9.2 sürümü sanırım sorun vermeyen sürümmüş, onu kurabilirsiniz.
19.12.2 sürümü nasıldır?Ddu ile silmeyip bu adrenalin 20 nin üstüne kurulursa ne olur peki?

Windows'u güvenli mod ile başlat. DDU programıyla sürücülerini temiz bir şekilde kaldır. Daha sonra attığım bu sürümü kurup tekrar test et dostum. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal

Peki işlemci garantiye verildiğinde,üstteki kapağı mı çıkartıyorlar yoksa teste mi sokuyorlar?Bir problem olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?

DDU ile silin, çakışma yaratabilir. Zaten problemli, siz bir de üstüne problem eklemeyin.

DDU ile silin, çakışma yaratabilir. Zaten problemli, siz bir de üstüne problem eklemeyin.
Hocam,zaten ondan öncede adrenalin 20 vardı o optionaldı.Onu silmeden adrenalin 20 recommended Whql indirdim üstüne.Galiba bundanda olabilir.Peki bu ekran kartı sürücüsü silindikten sonra otomatikmen onboarddan mı alıyor görüntüyü?Bi de şunu söyleyecektim;ben bu problemi xmp den dolayı diye düşünüyordum ama şimdi ekran kartı sürücüsüde bir seçenek olarak geldi🤔kafam karıştı😶

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı