Sizce ne gönderilebilir garantiye ram falan dışında?Bir problem olmasada emin olmak için,sorun uyumsuzlukta olsa gönderilebilir.Şüphelendiğin bileşenleri garantiye verebilirsin. İçin rahat eder en azından.
Sizce ne gönderilebilir garantiye ram falan dışında?Bir problem olmasada emin olmak için,sorun uyumsuzlukta olsa gönderilebilir.Şüphelendiğin bileşenleri garantiye verebilirsin. İçin rahat eder en azından.
Hocam naaptın sen?Sistemi toplu halde aldıysan komple gönderebilirsin.
Zaten anakartla ram serviste.Gelirse rami göndermeyi düşünüyorum.Onun haricinde de aklıma pek bir şey gelmiyor.Sistemi toplu halde aldıysan komple gönderebilirsin.
Bu dediğim problem 5-8-9-11 günde bir olabiliyor.Yine işlemiciden şüphelenilebilir mi?Sen bence ilk önce bellekleri garantiye gönder ya da değiştir direk. Ha, işlemcide problem olabilir diyorsan, işlemcinin içindeki bellek kontrolcüsünde sıkıntı var ise bu belleklere de yansıyabilir.
Yani uyumsuz bir ramden mi yoksa o kontrolcüdeki bir problemden mi?Ekran kartı sürücüsündede buna benzer problem yaşayanları duymuştum.Ddu ile silip eski ama stabil sürücüyü kurmak çözüm oluşturur mu?İşlemciyi en son plana atın. İlk önce bellekler ile uğraşın.
Farklı bir bellek ile deneyin, ondada olduğu taktirde, ya anakarttan şüpheleneceksiniz ya da işlemci den. Ekran kartı sürücüsünün bu tarz sıkıntılar yarattığı doğrudur. 19.9.2 sürümü sanırım sorun vermeyen sürümmüş, onu kurabilirsiniz.Yani uyumsuz bir ramden mi yoksa o kontrolcüdeki bir problemden mi?Ekran kartı sürücüsündede buna benzer problem yaşayanları duymuştum.Ddu ile silip eski ama stabil sürücüyü kurmak çözüm oluşturur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.