AMD Ryzen 5 2600 Stock Termal Macun vs CM MasterGel Maker Nano

Vatanda ki bu

Benim aldığımsa bu

Kutuların farklı olması tereddüt ettirdi beni.

Şimdi sitesinden baktım. Maker olduğunda zaten Nano oluyormuş. N11 den 62 TL gibi bir fiyata aldım sanırım.

Nano'nun kutusu aşağıdaki gibi değil mi?
365747

Önce soğutucunun stok macununu kullan yaza doğru maker nano ile değiştirip aralarındaki farkı o zaman görmüş olursun.
Öyle yapacağım teşekkürler. Yalnız aldığım modelin nano olduğundan şüphe duymaya başladım bende. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda ?

Öyle yapacağım teşekkürler. Yalnız aldığım modelin nano olduğundan şüphe duymaya başladım bende. Sizin bir bilginiz var mı bu konuda ?

ben de aynı yerden aldım ve geldi, maker nano merak etmeyin.

çok fark beklemeyin. bir de uygulama sonrası bir süre kullanımla etkisi artıyormuş macunların.
ayrıntılı bir video incelemede denk gelmiştim. atıyorum 20-30 saat , yada belli sayıda ısınma soğumadan sonra.... ne kadar doğrudur bilmiyorum.

örnek inceleme
link

ben de aynı yerden aldım ve geldi, maker nano merak etmeyin.

çok fark beklemeyin. bir de uygulama sonrası bir süre kullanımla etkisi artıyormuş macunların.
ayrıntılı bir video incelemede denk gelmiştim. atıyorum 20-30 saat , yada belli sayıda ısınma soğumadan sonra.... ne kadar doğrudur bilmiyorum.

örnek inceleme
link
İşlemci sıcaklığı boşta çok fazla bende şu an sistemi yeni topladım. Tam aklımda yok ama sanırsam 36 falandı boşta.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı