M maccroyy Hectopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 16 13 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar merhaba, merak ettiğim başka forumlarda okudum, Ryzen 5 2600'de ısınma sorunu varmış, ama 2600X'te yokmuş. Sizce doğru mu?
Arkadaşlar merhaba, merak ettiğim başka forumlarda okudum, Ryzen 5 2600'de ısınma sorunu varmış, ama 2600X'te yokmuş. Sizce doğru mu?
onur siyamoğlu Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 934 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretim Gör. 13 Şubat 2019 #2 Bende öyle bir sorun yok 4.1 GHZ de kullanıyorum. Ayrıca garanti denilen bir şey var ısınıyorsa yollarsın garantiye bakarlar. Artı 0 Eksi
Bende öyle bir sorun yok 4.1 GHZ de kullanıyorum. Ayrıca garanti denilen bir şey var ısınıyorsa yollarsın garantiye bakarlar.
AnatolianTigerTR Hectopat Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 179 14 Ağustos 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et