10900K'dan bile güçlü olabilir.25GHz.
10900K'dan bile güçlü olabilir.25GHz.
Ben oyunda performans almak için değiştiriyorum malum CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda işlemcim %100'e dayanıyor oyun için en iyi işlemciyi önerirseniz çok iyi olur.
Benim ana kartım ile de uygun değil mi?
Tek anakart kaldı zaten son olarak da onu değiştireceğim param olduğunda.
Çözüldü ise konuyu kapatabilirsiniz.
Almayın oyun için kötü bir işlemci 10400F alın.
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aynen sanki öyle bir konuşmuşsun ki sanki dünyanın en vasat işlemcisi. Neden bahsediyon senin önerdiğin olan Intel işlemciye OC bile yapamasın. Az öğren bu işleri resemn fanboy gibi açıklamışsın. Öyle bir şey yok senin önerdiğin Intel işlemci 14nm ama o işemci 12nm + AMD bütün işlemcileri OC olabiliyor ama Intel'de öyle bir şey söz konunu bile değil. Anca k serisi işlemciye para vercen sonra Z serisi anakart alcan sana masraf çıkçak bir dünya para o yüzden boş yapma.
Aynen sanki öyle bir konuşmuşsun ki sanki dünyanın en vasat işlemcisi. Neden bahsediyon senin önerdiğin olan Intel işlemciye OC bile yapamasın. Az öğren bu işleri resemn fanboy gibi açıklamışsın. Öyle bir şey yok senin önerdiğin Intel işlemci 14nm ama o işemci 12nm + AMD bütün işlemcileri OC olabiliyor ama Intel'de öyle bir şey söz konunu bile değil. Anca k serisi işlemciye para vercen sonra Z serisi anakart alcan sana masraf çıkçak bir dünya para o yüzden boş yapma.
Intel fanboylarıyla uğraşıyoz işte bence bu foruma da bir el atsın.https://www.technopat.net/sosyal/konu/donanim-alaninda-en-cok-nefret-ettiginiz-fanboy-toplulugu.501437/page-2
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.