AMD Ryzen 5 3600 stok soğutucu yeterli mi?

• Konuyu başlatan Dyvanx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.241
10400F alabilirsin anakartı almadıysan.

Almadım fakat o oyun için iyi render için biraz kötü bir işlemci olarak biliyorum.
Bir de aklıma AMD Ryzen yeni işlemciler çıkartınca bana 3. nesil fiyatı bir 200 TL düşer gibi geliyor o parayla da iyi bir soğutucuyu alabilirim gibi geldi sizce alabilir miyim? Veya düşer mi?

Almadım fakat o oyun için iyi render için biraz kötü bir işlemci olarak biliyorum.
Bir de aklıma AMD Ryzen yeni işlemciler çıkartınca bana 3. nesil fiyatı bir 200 TL düşer gibi geliyor o parayla da iyi bir soğutucuyu alabilirim gibi geldi sizce alabilir miyim? Veya düşer mi?
O zamana kadar dolar nolur hiç bilmiyoruz bence şimdi al rahat et.

Ryzen 7 2700x al bence , soğutucu masrafı olmaz çoklu çekirdekte daha iyi . Tek çekirdek performansı biraz daha kötü .

Sanırım 1-2 ay stock soğutucu kullanıp sonra.

Bütçeniz varsa iyi bir soğutucu neden olmasın, hava olarak Arctic 34E-sports Duo, bütçeniz varsa yine sıvı olarak PF240 tek atar. Bütçeniz yok ise CPB kapatmanız yeterlidir. 😁

Öneriniz için çok teşekkürler.
Stock soğutucu ile biraz idare edip sonra 400 TL'ye falan iyi bir soğutucu almaya karar verdim ( sizin önerdiğiniz Arctic 34E-sports Duo alacağım sanırım) 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı