AMD Ryzen 5 3600X ve GTX 1660 Ti toplama

Çok fazla hdd takmak tabiki yavaşlatacaktır, dosya açılma vs süreler geçikir. özellikle 3.5'' aman diyorum. Güç SLI yapılacaksa, makul olur şu durumda gereksiz gibi duruyor. HDD'ler çok güç tüketmiyorlar çünkü. 750w yeter diye tahmin ediyorum en fazla. Ramde 2020 yılı itibariyle 16gb aşağısını kesinlikle önermiyorum. Yazılım işinde çok sistem gerekmez ama nasıl bir yazılım merak ettim açıkçası bende yazılımla ufak tefek uğraşan biriyim.

Çok fazla hdd takmak tabiki yavaşlatacaktır, dosya açılma vs süreler geçikir. özellikle 3.5'' aman diyorum. Güç SLI yapılacaksa, makul olur şu durumda gereksiz gibi duruyor. HDD'ler çok güç tüketmiyorlar çünkü. 750w yeter diye tahmin ediyorum en fazla. Ramde 2020 yılı itibariyle 16gb aşağısını kesinlikle önermiyorum. Yazılım işinde çok sistem gerekmez ama nasıl bir yazılım merak ettim açıkçası bende yazılımla ufak tefek uğraşan biriyim.
genellikle visual studio,autoCAD,blender yakın gelecekte render,video edit bunlar kesin olan şeyler üstüne fotoğrafçılık belgesel tarzı şeylerde gelebilir hdd elimizde mevcut satın almamıyoruz o yüzde fazlaca koyuyoruz zaten istenildiğinde bir kablo değil mi? çıkar pasif olsun sistem yavaşlamasın.

Çok fazla HDD takmak tabii ki yavaşlatacaktır, dosya açılma vs süreler geçikir. Özellikle 3.5" aman diyorum. Güç SLI yapılacaksa, makul olur şu durumda gereksiz gibi duruyor. HDD'ler çok güç tüketmiyorlar çünkü. 750W yeter diye tahmin ediyorum en fazla. RAM'de 2020 yılı itibariyle 16 GB aşağısını kesinlikle önermiyorum. Yazılım işinde çok sistem gerekmez ama nasıl bir yazılım merak ettim açıkçası bende yazılımla ufak tefek uğraşan biriyim.

Genellikle Visual Studio, AutoCAD, blender yakın gelecekte render, video edit bunlar kesin olan şeyler üstüne fotoğrafçılık belgesel tarzı şeylerde gelebilir HDD elimizde mevcut satın almamıyoruz o yüzde fazlaca koyuyoruz zaten istenildiğinde bir kablo değil mi? Çıkar pasif olsun sistem yavaşlamasın.

Hocam arkadaşın da dediği gibi zaten programların kendisi nereye bakarsan bak yüksek. Visual Studio 50 GB neredeyse. Adobe CS ve CC programları 20 GB. Örnek veriyorum eylül ayında staj eğitiminde firmanın yeni web sitesi için videolar nereye baksanız 5 GB falandı resimleri ve sayfaları daha saymıyorum. Şu sıralar bir şey yapmıyorum. Ama gelen tekliflerin bir çoğu depolama gerekli oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı