AMD Ryzen 5500 alınır mı?

Bütçe
3000

m.icardi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimi yeniliyorum da işlemci olarak Ryzen 5 5500 özelliklerini beğendim bazı AMD'ler ısındığı için pek güvenemedim aranızda kullanan olduysa yardımcı olursa çok iyi olur.

Anakart da değiştireceğim toplam bütçe 3 bin.

Arkadaşlar sistemimi yeniliyorum da işlemci olarak Ryzen 5 5500 özelliklerini beğendim bazı AMD'ler ısındığı için pek güvenemedim aranızda kullanan olduysa yardımcı olursa çok iyi olur.

5600 alınır 5500 ve 5600X boşa para ek olarak kule soğutma gerekiyor.

Öncelikle "AMD işlemciler ısınıyor" bir hurafedir. Günümüz için herhangi bir doğruluğu yoktur. Ve R5 5600 almak en mantıklısı olur.

Onun yerine 5600 alınır.

Öncelikle "AMD işlemciler ısınıyor" bir hurafedir. Günümüz için herhangi bir doğruluğu yoktur. Ve R5 5600 almak en mantıklısı olur.
Ekran kartına biraz erken davrandım asus rx 550 4gb evo almıştım

Şuanki sistemim eski olduğu içn yenileme ihtiyacı duydum
İ7-2600
8gb ram ddr3
Şuan 1gb ekran takılı sistemde

Onun yerine 5600 alınır.
Hocam bütçe 3k derken anakartla beraber demek istemiştim 5600 de güzelmiş ancak o beni çok aşıyor şuan

Beyler önerileriniz için çok teşekkür ederim 5600 bütcemi aşıyor şuan bazı arkadaşlarımda i3-12100f tavsiye ediyor sizce hangisi daha iyidir işlemciyi aldıktan sonra da anakart alacağım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı