aerocool cylon kasa hocam 82 83 de dolaşıyor şuanda hava sirkülasyonunun kötü olduğunu düşünüyorum sonradan everest marka 3 fan taktırdım ön tarafa ama ayarı bulabilseydim biDaha çok ısınır. Senin kasa ne?
aerocool cylon kasa hocam 82 83 de dolaşıyor şuanda hava sirkülasyonunun kötü olduğunu düşünüyorum sonradan everest marka 3 fan taktırdım ön tarafa ama ayarı bulabilseydim biDaha çok ısınır. Senin kasa ne?
kasayı geçen yaz gibi aldım kasa olarak ucuza gelmişti bu derecelere geleceğini düşünmedimFanlar ve kasa yaramaz. Keşke mesh bir kasa ve kaliteli bir fan takımı alsaydın. Bu dereceleri görmezdin.
sıcaklık nasıl hocam deneyeceğim bu voltajıdaBen 1.1V 3950 Mhz de kullanıyorum. Gayet yeterli.
vallahi yapmayacam hocam bana göre değil bu işler ilerde sıvı soğutma alıp kasayı değişirsem denerim@B00M Ucuz etin yahnisi dedikleri tam bu.
kasayı geçen yaz gibi aldım kasa olarak ucuza gelmişti bu derecelere geleceğini düşünmedim
sıcaklık nasıl hocam deneyeceğim bu voltajıda
O oyunda hangi soğutucu ile 45 derecede kalabiliyorsun. 3600 ve 3900X İLE 65-72 arası derece.Sıcaklık boşta 34-35 derece, oyundayken (Assassin's Creed:Odyssey) 45 oluyor en fazla.
O oyunda hangi soğutucu ile 45 derecede kalabiliyorsun. 3600 ve 3900X İLE 65-72 arası derece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.