Diğer AMD Ryzen 7 5700x3D 7099 TL

RTX 5000 serisi çıkacak, GDDR7 bellekler ve yapay zekalı işlemciler. 2025 yılına gireceğiz.

Şu forumda fiyatı ne olursa olsun, hala DDR4 işlemci ve sistemlerin paylaşılması daha gericilik.
Hala DDR3 sistemlerle işini gören insanlar dahi var. DDR4 mü gericilik, yok artık. İnsanlar bilgisayarı işini görmek için kullanıyor, içindeki parçalar güncel olsun diye değil. İsteyen istediğini alır, gericiliği kimin yaptığını bir daha düşünmenizi öneririm.

RTX 5000 serisi çıkacak, GDDR7 bellekler ve yapay zekalı işlemciler. 2025 yılına gireceğiz.

Şu forumda fiyatı ne olursa olsun, hala DDR4 işlemci ve sistemlerin paylaşılması daha gericilik.
Madem gericilik o zaman bu işlemciyle çok rahat upgrade yapabilecek DDR4 sistem kullanan arkadaşlara DDR5 anakart ve RAM desteği verin, almasınlar.

Az gördüğünüz paralarla insanlar ev geçindiriyor. Ayrıca herkes bilgisayarı günde 12 saat kullanmıyor. İşten eve gelip 1 saat kullanan adam da var gün içinde 12 saat kullanan da var. Ondan dolayı asıl bu yorumu yapmanızın gericilik olduğunu düşünüyorum. Aradaki 4000TL farkı ödeyecekseniz ben geçerim AM5'e.
Az bir para değil, çok bir para da değil. Eğer ev geçindirmeyi bu denli düşünen birileri varsa, bence 7.000TL'yi de bir işlemci için harcamaması gerektiğini düşünüyorum.

Yanlış anlamayın insanlar aylık 2-3 bin tl'ye sigaraya para verip, sonra şu pahalı bu pahalı, az para çok para muhabbetine giren insan sayısı fazla.

Belki konuşma tarzı bazı arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılmış olabilir ama bence arkadaş mantıklı bir gerekçe sunmuş.

Senin gibi her yeni model bir platform/telefon/eşya çıkar çıkmaz globohomo şirketlere para bayılmak için can atan consumerism düşkünü evcil hayvanımsı canlılar olmamamızın gericilik olduğunu düşünüyorsan akıl sağlığını kontrol ettirmek için bir doktora başvurmanı öneririm.

Hali hazırda AM4 sistemi olanlar için gayet iyi 3D cache'li 5000 serisi işlemciler. Saçma sapan yorum yapmayın.

İleriye dönük üst seviye X570 anakart ile sistem toplayan birisi anakartı zararına satana kadar işlemcisini yükseltip sistemin ömrünü uzatabilir. Sistemini AM5 yerine belki de ilerde çıkacak AM6 ile değiştirebilir. O yüzden arada bariz performans farkı görmediği müddetçe elindeki giriş orta AM4 işlemcisini 5700X3D veya 5800X3D işlemciye yükseltenleri vizyonsuz diye genellememek lazım.

Senin gibi her yeni model bir platform/telefon/eşya çıkar çıkmaz globohomo şirketlere para bayılmak için can atan consumerism düşkünü evcil hayvanımsı canlılar olmamamızın gericilik olduğunu düşünüyorsan akıl sağlığını kontrol ettirmek için bir doktora başvurmanı öneririm.

Toplu toplu cevap vermeyeceğim ama daha okuduğunuzu anlamada gerçekten ciddi sıkıntılarınız var.

Biri DDR3 demiş, biri DDR4 mü gericilik yazmış, biri günde 1 saat oturuyorum yazmış. Biri ev geçindirme yazmış.

Konu sahibi 7200 liralık DDR4 parça paylaştı.
DDR4 bir parçaya 2024'ten sonra yatırım yapmak ve yeni ürün almak evet GERİCİLİK.

Varsa elinde sonuna kadar kullan.

Bende de 5600 var Ryzen DDR4. Onu kullanirim gittiği yere kadar. 2014 yılı teknolojisine 7200 lira 2024 de hayatta vermem.

Toplu toplu cevap vermeyeceğim ama daha okuduğunuzu anlamada gerçekten ciddi sıkıntılarınız var.

Biri DDR3 demiş, biri DDR4 mü gericilik yazmış, biri günde 1 saat oturuyorum yazmış. Biri ev geçindirme yazmış.

DDR4 bir parçaya 2024'ten sonra yatırım yapmak ve yeni ürün almak evet GERİCİLİK.

Bende de 5600 var Ryzen DDR4. Onu kullanirim gittiği yere kadar. 2014 yılı teknolojisine 7200 lira 2024 de hayatta vermem.
Elimde x570 var ise ben x670 e geçmek için 7 8 k para ödemem gerek işlemciyi değişitirip performansımı öyle artırırım zaten ilerde ddr5 e geçmek isteyen bunuda satar onuda ne farkı var.

Sıfırdan en ucuz AM5+DDR5 sistem ile AM4+DDR4 sistem arasında 6000 TL fark var. Neden mantıksız olsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı