AMD Ryzen 7 7800x3D sistem tavsiyesi

O zaman ben daha da haklıyım, yani neyse.. ama o cihazla 27"'de 2K oynamanız daha da üzdü beni.
Drop sorunu olmayan oyunlarda da minimum ve ortalama FPS'ye çok katkısı oldu, sorun RTX 4090 ile 7600X kullanmam değil demek istediğim o. Aklıma yatan 4K monitör bulamadığım için idareten kullanıyorum, malum ülkede monitör çeşitliliği yurt dışına göre epey az.
 
Anladım hocam çok teşekkürler.

@balikeat hocam benim konuya odaklanalım please 😅
Sizin konu önemli tabi. Alın o soğutucuyu ve takın. Konu bitti. :)

@balikeat O zaman son olarak, evet 4K bulamazsınız monitör burada. LG C3 42" gelince alın, hakkını verin o aletin. Alamayanlar var, alıp da hakkını verememek üzücü.
 
Sıvı soğutma önerisi yapacak kadar ürün hakimiyetim yok hocam ama Deepcool markası şu sıralar yükselişte, bahsi geçen LT720, LS720 gibi ürünlerde son zamanlarda çokça öneriliyor, incelemeleri de çok olumlu alabilirsiniz.
Tamam hocam bu ürün işimi görür o zaman. F/p olarak yorumlarınıza göre iyi gibi duruyor. Bu ürünün siparişini vereyim o zaman.
 
Tamam hocam bu ürün işimi görür o zaman. F/p olarak yorumlarınıza göre iyi gibi duruyor. Bu ürünün siparişini vereyim o zaman.
Çeşitli incelemelere göre çoğu 360mm AIO'dan daha iyi gözüküyor ama incelemelerdeki LS720 olanı. LT720, LS720'nin RGB'siz versiyonu gibi duruyor ama @Uchiha Shisui daha iyi bilir.


10347_30_deepcool-ls720-cpu-liquid-cooler-review.png
 

Geri
Yukarı